Αναζητά επενδυτές για τα ακίνητά της η εκκλησία
Αναζητά επενδυτές για τα ακίνητά της η εκκλησία

Αναζητά επενδυτές για τα ακίνητά της η εκκλησία

Κάλεσμα σε επενδυτές για την αξιοποίηση 38 ακινήτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέσα από δυο διαφορετικές προκηρύξεις απευθύνει η Εκκλησιαστική Κεντρική Υπηρεσία Οικονομικών.
RE+D magazine
10.03.2021

"Μαγνήτης" για τους επενδυτές το ακίνητο των 80 στρεμμάτων του ορφανοτροφείου θηλέων απέναντι από τον Αστέρα Βουλιαγμένης.


Σύμφωνα με την πρόσκληση αξιοποίησης πρόκειται για ορισμένα ακίνητα "φιλέτα" του χαρτοφυλακίου της εκκλησίας όπου βρίσκονται στην Βουλιαγμένη και στην Κηφισιά. Αυτό που εκτιμάται ότι θα τραβήξει το ενδιαφέρον των επενδυτών είναι το πρώην ορφανοτροφείο θηλέων που βρίσκεται απέναντι από τον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Παράλληλα, προς αξιοποίηση βγαίνουν περιουσιακά στοιχεία σε Αχαρνές, Πατήσια, Μοσχάτο καθώς και εννέα ακίνητα στη Θεσσαλονίκη.

Σε ξεχωριστή πρόσκληση ενδιαφέροντος η εκκλησία βγάζει προς πώληση τουλάχιστον 17 εκτάσεις οι οποίες είναι πολεοδομικώς ατακτοποίητες. Οι εκτάσεις βρίσκονται στο ρυμοτομικό σχέδιο του Δήμου Βουλιαγμένης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν γραπτώς μία ή περισσότερες αιτήσεις ενδιαφέροντος στην ελληνική γλώσσα έως και την Παρασκευή 23-04-2021 και ώρα 12 μ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ  την πρόσκληση αξιοποίησης ή αγοράς εκκλησιαστικών ακινήτων Νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης

ΕΔΩ η πρόσκληση αξιοποίησης ή αγοράς εκκλησιαστικών εκτάσεων πολεοδομικώς ατακτοποίητων