Mega Deal για τη Zeus Capital
Mega Deal για τη Zeus Capital

Mega Deal για τη Zeus Capital

Αγόρσε το συγκρότημα γραφείων Graffit H αξία του ακίνητου ξεπερνά τα €52 εκατ.
RE+D magazine
31.01.2019

Το συγκρότημα γραφείων Graffit στην Βαρσοβία είναι η νέα επένδυση της Zeus Capital Management. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αξία του ακίνητου ξεπερνά τα €52 εκατ. Το Graffit είναι ένα επταόροφο κτίριο γραφείων κατηγορίας Α’ με πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα δημόσιων συγκοινωνιών, συμπεριλαμβανομένου του σταθμού μετρό "Wilanowska"και η μισθώσιμη επιφάνεια φθάνει τα 18.475 τμ.

Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος της ευρύτερης επενδυτικής στρατηγικής του Ομίλου, του οποίου το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη περιλαμβάνει επενδύσεις σε μεγάλα συγκροτήματα γραφείων στη Βουδαπέστη, στο Βουκουρέστι και στη Σόφια.

 Το νεοαποκτηθέν συγκρότημα στη Βαρσοβία ολοκληρώθηκε την άνοιξη του 2018 από την αμερικάνικη εταιρεία επενδύσεων και ανάπτυξης ακινήτων Hines και πληροί τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές προδιαγραφές. Είναι πλήρως μισθωμένο σε μεγάλες ευρωπαϊκές και διεθνείς εταιρίες, όπως η Roche, Lingaro, Eiffage κ.α.

 Ο CEO του Ομίλου Zeus, κ. Στέλιος Ζαββος δήλωσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την νέα μας επένδυση σε μία χώρα η οποία διατηρεί υψηλούς ρυθμούς οικονομικής ανάπτυξης. Η ποιότητα του νέου συγκροτήματος γραφείων, οι εξαιρετικές αποδόσεις, η συνεργασία με επίλεκτους διεθνείς επενδυτές σε μια ακόμα επένδυση της Zeus επιβεβαιώνουν την δυναμική πορεία και την επιτυχή στρατηγική του ομίλου για τις επόμενες προκλήσεις. Το νέο απόκτημα είναι το αποτέλεσμα συνεργειών που βασίζονται στη σκληρή δουλειά των ικανών συνεργατών και στην εμπιστοσύνη των επενδυτών μας, στοιχεία που διασφαλίζουν την επιτυχή πορεία του Ομίλου Zeus»

«Η εξαγορά του Graffit είναι η πρώτη μας συναλλαγή στην αγορά της Βαρσοβίας και ταιριάζει απόλυτα με την στρατηγική επενδύσεων της επενδυτικής μας πλατφόρμας. Αποκτήσαμε ένα από τα ποιοτικότερα κτήρια γραφείων και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα αποδώσει εξαιρετικά για τους επενδυτές μας», δήλωσε η Chief Investment Officer της Zeus CΜ κυρία Λίλα Πατεράκη.