Ο κ. Μίχαλος συνέχισε αναφέροντας ότι ''τα λόγια και οι καλές προθέσεις δεν αρκούν. Αποφάσεις χρειάζονται και μάλιστα άμεσης απόδοσης καθώς τo 2010, χωρίς καμιά αμφιβολία θα είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο έτος. Ωστόσο, με τις σωστές αποφάσεις και ενέργειες, η χώρα μπορεί να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις δυσκολίες''.' />
Παρασκευή
21 Φεβρουαρίου 2020
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΕΒΕΑ: η κυβέρνηση πρέπει να δείξει τόλμη και αποφασιστικότητα

05 Ιανουαρίου 10 - RE+D Magazine

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΠΡΟΣΩΠΑ

''Η κυβέρνηση στο πρώτο στάδιο της θητείας της θα πρέπει να δείξει τόλμη και αποφασιστικότητα. Να μην υποκύψει στις πιέσεις που βάζουν προσκόμματα στην προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών που απαιτούνται για μια νέα αναπτυξιακή πορεία''. Αυτό σημείωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας κ. Κ. Μίχαλος στην ετήσια δεξίωση του επιμελητηρίου προς τιμήν του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου για το 2010.

Ο κ. Μίχαλος συνέχισε αναφέροντας ότι ''τα λόγια και οι καλές προθέσεις δεν αρκούν. Αποφάσεις χρειάζονται και μάλιστα άμεσης απόδοσης καθώς τo 2010, χωρίς καμιά αμφιβολία θα είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο έτος. Ωστόσο, με τις σωστές αποφάσεις και ενέργειες, η χώρα μπορεί να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις δυσκολίες''.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas