Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο φωτοβολταϊκό πάρκο, το οποίο θα κατασκευαστεί από την εταιρία σε συνολική έκταση 4 στρεμμάτων, πρόκειται να εφαρμοστεί πλήθος διαθέσιμων τεχνολογιών Φωτοβολταϊκών Γεννητριών, βάσεων στήριξης αυτών, καθώς και άλλων υλικών που ενσωματώνονται σε ανάλογα έργα. Στόχος της εφαρμογής είναι η αξιοποίηση της υψηλής τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης που διαθέτει η Intrakat στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων.' />

27 Σεπτεμβρίου 2020
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Πρότυπο φωτοβολταϊκό πάρκο από την Intrakat

26 Ιανουαρίου 09 - RE+D Magazine

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε

Oργανισμός - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Ξεκινάει η κατασκευή πρότυπου φωτοβολταϊκού πάρκου από την Intrakat, τον επόμενο μήνα. Η κατασκευή θα γ'ίνει σε ιδιόκτητο οικόπεδο της εταιρίας κοντά στο εργοστάσιο μεταλλικών κατασκευών που διαθέτει στην περιοχή της Γιάννουλης, Λάρισας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο φωτοβολταϊκό πάρκο, το οποίο θα κατασκευαστεί από την εταιρία σε συνολική έκταση 4 στρεμμάτων, πρόκειται να εφαρμοστεί πλήθος διαθέσιμων τεχνολογιών Φωτοβολταϊκών Γεννητριών, βάσεων στήριξης αυτών, καθώς και άλλων υλικών που ενσωματώνονται σε ανάλογα έργα. Στόχος της εφαρμογής είναι η αξιοποίηση της υψηλής τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης που διαθέτει η Intrakat στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas