Αλλαγή μεγέθους
Δρυόπη main photo

ΑΜΕΣΕΣ

Νέες επενδύσεις στις ομαδικές ασφαλίσεις από την Interamerican

2018-01-30

Νέες επενδύσεις στις ομαδικές ασφαλίσεις από την Interamerican

 

Αναλυτικότερα, οι ασφαλισμένοι των ομαδικών προγραμμάτων ζωής, υγείας και σύνταξης της εταιρίας αυξήθηκαν κατά 25%, ενώ πάνω από 110 νέες επιχειρήσεις επέλεξαν την εταιρία για την ασφάλιση του ανθρώπινου δυναμικού τους.

H Interamerican δραστηριοποιείται στον χώρο των ομαδικών ασφαλίσεων ζωής, υγείας και σύνταξης με ιδιαίτερη επιτυχία κατά τα τελευταία χρόνια, διαθέτοντας σήμερα περίπου 1.000 εταιρικούς πελάτες από όλο το φάσμα του επιχειρείν.

Στη διάρκεια του 2018, η εταιρία πρόκειται να επενδύσει στην τεχνολογία και για τις ομαδικές ασφαλίσεις, με τη δημιουργία μιας νέας πλατφόρμας που θα προσδώσει προστιθέμενη αξία σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη (πελάτες-επιχειρήσεις, ασφαλισμένους, συνεργάτες, εργαζομένους).

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν στελέχη της, στη διάρκεια του 2018 η Interamerican εστιάζει στην ανάπτυξη των πωλήσεων σε προγράμματα ζωής και υγείας, με έμφαση στην υγεία και τη χρήση των συγχρόνων ιδιόκτητων υποδομών και των συνεργατών του πανελλαδικού δικτύου υγείας. Επίσης, η εταιρία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα συνταξιοδοτικά προγράμματα, για τα οποία αυξάνεται το ενδιαφέρον επιχειρήσεων και εργαζομένων.

Ο Γιώργος Πλωμαρίτης, διευθυντής ομαδικών ασφαλίσεων & corporate business της Interamerican σε δηλώσεις του αναφέρει ότι η επιτυχία των ομαδικών ασφαλίσεων είναι προϊόν συλλογικής προσπάθειας και οφείλεται στη δέσμευση της διοίκησης της εταιρίας, στον επαγγελματισμό των στελεχών της, την εξαιρετική συνεργασία με τους διαμεσολαβούντες των δικτύων πωλήσεων και την προτίμηση των πελατών. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρόσφατη έρευνα ικανοποίησης, που πραγματοποιήθηκε στους εταιρικούς πελάτες μας με ομαδικό συμβόλαιο, έδωσε υψηλό ποσοστό ικανοποίησης, που έφθασε το 88%, προσθέτει.