Αλλαγή μεγέθους
Δρυόπη main photo

ΑΜΕΣΕΣ

Νέο κατάστημα της Lidl στην Περαία Θεσ/νίκης

2018-02-28

Νέο κατάστημα της Lidl στην Περαία Θεσ/νίκης

 

Το νέο κατάστημα της Lidl έχει αναβαθμισμένους χώρους, εξελιγμένες υπηρεσίες. Είναι λειτουργικό, άνετο και αποτελεί μια καλή επένδυση για την τοπική κοινωνία και οικονομία.

Οπως τονίζει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της "με προσεκτικά επιλεγμένες συνεργασίες με παραγωγούς, με καθημερινή τροφοδοσία φρέσκων προϊόντων, με συνεχείς και αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους καθημερινά διασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα και φρεσκάδα των προϊόντων μας. 

Επιλέγουμε προσεκτικά ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα μόνο εκείνα που αξίζουν να μπουν στα καταστήματά μας, αναπτύσσοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους προμηθευτές μας. Δημιουργούμε νέα προϊόντα ή βελτιώνουμε υπάρχοντα και προσφέρουμε τοπικά προϊόντα και γεύσεις από κάθε γωνιά του κόσμου. Για να βρίσκετε αυτό που θέλετε, χωρίς να χάνετε χρόνο και χρήματα". 

Ο αναβαθμισμένος χώρος πώλησης του νέου μας καταστήματος στοχεύει στην καλύτερη παρουσίαση της ποικιλίας και στη βέλτιστη πλοήγηση του πελάτη στο κατάστημα.

Θεματικές γωνιές οριοθετούν ξεκάθαρα το μανάβικο, τον φούρνο, το κρεοπωλείο και ιχθυοπωλείο, την κάβα και τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας.