Αλλαγή μεγέθους
Δρυόπη main photo

ΔΙΕΘΝΗ

Εντυπωσιακή αποκατάσταση σε διαμέρισμα του Μανχάταν

2017-12-29

Εντυπωσιακή αποκατάσταση σε διαμέρισμα του Μανχάταν

 

Πρόσφατα, μάλιστα, ένα από τα «δημιουργήματά» του στην περιοχή Upper East Side βγήκε προς πώληση με αρχική τιμή τα $20 εκατ. Ενα ιστορικό σπίτι στον αριθμό 74 της East Street που χτίστηκε το 1934 πουλήθηκε το Νοέμβριο του 2015 έναντι $14,5 εκατ. σε ανώνυμο αγοραστή. Από τότε έχει υποστεί μια μεγάλη αποκατάσταση. Στέλεχος της Fox Residential Group λέει στον ιστότοπο mansionglobal ότι «το σπίτι μετατράπηκε σε ένα υπέροχο ενοικιαζόμενο κτίριο με τρείς ξεχωριστά διαμερίσματα που διαθέτουν όλες τις ανέσεις».

Το κτίριο έχει ένα διαμέρισμα με τρία υπνοδωμάτια και 2,5 μπάνια, ένα ακόμη λίγο μεγαλύτερο με τρία υπνοδωμάτια και τρία μπάνια και ακόμη ένα μικρότερο με δυο υπνοδωμάτια και 2,5 μπάνια. Τα διαμερίσματα εκτείνονται σε έξι ορόφους και έχουν όλα ψηλά ταβάνια και άφθονους χώρους αποθήκευσης.

Επίσης, διαθέτουν σύγχρονη τεχνολογία με «έξυπνα» ηχοσυστήματα, κεντρικό κλιματισμό και φωτισμό που μπορούν να ελεγχθούν με το πάτημα ενός κουμπιού. Προτεραιότητα ήταν και ο εξωτερικός χώρος. Τα διαμερίσματα διαθέτουν μεγάλες βεράντες και αίθριο καθώς και μικρότερα μπαλκόνια.