Δευτέρα
25 Ιουνίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Μεγάλο project για δρόμο ταχείας κυκλοφορίας στη Ρουμανία

09 Αυγούστου 17 - RE+D magazine
Μεγάλο project για δρόμο ταχείας κυκλοφορίας στη Ρουμανία

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Α&Μ Αrchitects| Engineers| Project Managers

Κατασκευαστική - ΕΛΛΑΔΑ

Zeus

Fund - ΕΛΛΑΔΑ

Εθνική Πανγαία

AEEAΠ - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group

Αριστοτέλης Καρυτινός

Διευθύνων Σύμβουλος Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ
Φάκελο με τα απαραίτητα έγγραφα για την έναρξη του διαγωνισμού κατασκευής δρόμου ταχείας κυκλοφορίας που θα συνδέει τις πόλεις Craiova και Pitesti στη Ρουμανία κατέθεσε η Εθνική Εταιρεία Διαχείρισης Οδικών Εργων της χώρας.


Το εν λόγω έργο, μήκους 121,1 χιλ. εκτιμάται ότι θα κοστίσει 820 εκατ. ευρώ και χωρίζεται σε τέσσερα τμήματα. Παράλληλα, υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησής του από Ευρωπαϊκά Κονδύλια.
Η φάση σχεδιασμού του νέου δρόμου αναμένεται να διαρκέσει 12 μήνες, ενώ η συνολική διάρκεια κατασκευής ανέρχεται σε 24 μήνες.

Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπων της CNAIR, το έργο θα στηρίξει την οικονομική ανάπτυξη του νοτιοδυτικού τμήματος της χώρας και θα αποτελέσει τμήμα ευρύτερων έργων οδικών υποδομών, σχεδιαζόμενων σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η αμερικανικών συμφερόντων εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων Ford έχει εργοστάσιο στην πόλη Craiova και ο καινούριος δρόμος θα εξομαλύνει μερικές προκλήσεις που σχετίζονται με εφοδιαστικά  ζητήματα και την σύνδεση με τους κατασκευαστές μερών αυτοκινήτου. Εν τω μεταξύ, στο Pitesti βρίσκεται το εργοστάσιο της αυτοκινητοβιομηχανίας Dacia, η οποία ανήκει στη γαλλική Renault .
 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas