Τρίτη
19 Μαρτίου 2019
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

"Ντεμπούτο" της Amazon Web Services στη αγορά της Σερβίας

13 Μαρτίου 19 - RE+D magazine

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Την είσοδό της στη σερβική αγορά προανήγγειλε η Amazon Web Services (AWS), θυγατρική της Amazon, μέσω της Semos Education, η οποία είναι ο επίσημος συνεργάτης της AWS για τα Δυτικά Βαλκάνια.


Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από τη Semos Education, η Amazon Web Services πρόκειται να εισέλθει στη σερβική και την περιφερειακή αγορά. Η προαναγγελία της επιχειρηματικής αυτής κίνησης, έγινε στη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποίησε η Semos Education στο Βελιγράδι, στη διάρκεια της οποίας παρέστησαν κυβερνητικά στελέχη και εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας.

Η εκδήλωση ήταν μια ευκαιρία για τους επαγγελματίες της πληροφορικής να αποκτήσουν και να βελτιώσουν τη γνώση των τεχνολογιών AWS, οι οποίες μπορούν να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα των σερβικών εταιρειών στην παγκόσμια αγορά, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της Semos Education.

"Είναι τιμή μας που τοποθετήσαμε τη Σερβία στον χάρτη του περιορισμένου αριθμού των χωρών της Ευρώπης, οι οποίες έχουν εταιρική σχέση με τις υπηρεσίες της Amazon Web Services για την υλοποίηση των σχεδίων τους" επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Με 62% μερίδιο παγκόσμιας αγοράς, η Amazon Web Services είναι ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών υπολογιστικού νέφους παγκοσμίως, προστίθεται.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas