Παρασκευή
20 Ιουλίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Τσέχικο ενδιαφέρον για τον σιδηρόδρομο στην Αλβανία

13 Ιουλίου 17 - RE+D magazine
Τσέχικο ενδιαφέρον για τον σιδηρόδρομο στην Αλβανία

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Οι τσεχικές εταιρείες ενδιαφέρονται για την αγορά των αλβανικών σιδηροδρόμων.

 

Η είδηση αυτή ανακοινώθηκε από τον Πρέσβη της Αλβανίας στην Πράγα Riza Poda, μετά από συνάντηση με τον κ. Pavel Krtek, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Τσεχικών Σιδηροδρόμων "Ceske drahy".

Σύμφωνα με την Πρεσβεία της Αλβανίας στην Πράγα, στόχος της συνάντησης ήταν να καθιερωθεί συνεργασία μεταξύ της Τσεχικής Εταιρείας Σιδηροδρόμων και της Γενικής Διεύθυνσης Σιδηροδρόμων στην Αλβανία και να εξεταστούν ευκαιρίες συμμετοχής της τσεχικής εταιρείας στην αναδιάρθρωση αλβανικών σιδηροδρόμων ή την επισκευή του πάρκου των σιδηροδρομικών κινητήρων και βαγονιών.

Ο αλβανός διπλωμάτης ενημέρωσε ότι η διεθνής ανταγωνιστική προσφορά για την ανακατασκευή του σιδηροδρόμου Tiranë-Durrës και η κατασκευή της σιδηροδρομικής γραμμής του διεθνούς αεροδρομίου των Τιράνων «Mother Teresa» είναι ανοιχτή μέχρι τον Οκτώβριο του 2017.

Πρόσθεσε επίσης ότι η εταιρεία AZD Praha ολοκλήρωσε τη μελέτη σκοπιμότητας για την ανακατασκευή του σιδηροδρόμου Durrës-Hani i Hotit, το οποίο συνδέει την Αλβανία με το Μαυροβούνιο και το ευρωπαϊκό δίκτυο σιδηροδρόμων. Πριν από χρόνια η εταιρεία SUDOH Prah πραγματοποίησε αρκετές μελέτες σκοπιμότητας για την αποκατάσταση των αλβανικών σιδηροδρόμων.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas