Τρίτη
21 Αυγούστου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Ανοιξιάτικο θρίλερ για τη Λακιτίρα

02 Φεβρουαρίου 18 - RE+D magazine
Ανοιξιάτικο θρίλερ για τη Λακιτίρα

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Σε… επενδυτικό θρίλερ μετατρέπεται η πώληση της περιουσίας της Λακιτίρα Α.Ε. Τουριστικές και Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις η οποία βρίσκεται σε εκκαθάριση.

 

Δύο φορές ήταν να γίνει διαγωνισμός για την προσέλκυση επενδυτών και τελικά αναβλήθηκε για τις 7 Μαρτίου. Η Deloitte, σε ρόλο ειδικού εκκαθαριστή προκηρύσσει εκ νέου ανεξάρτητο πλειοδοτικό διαγωνισμό, ενώ η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 7 Μαρτίου.

Ο διαγωνισμός γίνεται για να διατεθεί η ακίνητη περιουσία της εταιρείας που περιλαμβάνει το ξενοδοχειακό συγκρότημα 4 αστέρων Lakitira Resort & Lakitira Village συνολικής δυναμικότητας 479 κλινών και 239 δωματίων, το 5 αστέρων Lakitira Suites 83 δωματίων με δυναμικότητα 170 κλίνες, το ξενοδοχειακό συγκρότημα Helona Resort 5* με δυναμικότητα 488 κλίνες και 241 δωμάτια, στην περιοχή Καρδάμαινα της Κώ.

Με το δεδομένο ότι η υπό ειδική εκκαθάριση εταιρεία αποτελεί δρώσα επιχειρηματική οντότητα, ο υποψήφιος αγοραστής πλέον των περιουσιακών στοιχείων θα αναλάβει 1) τόσο τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του εργατικού δυναμικού που απασχολείται στην υπό ειδική εκκαθάριση εταιρεία όσο και 2)τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από τις συμβάσεις της υπό ειδική εκκαθάριση τελούσης εταιρείας με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες- tour operators κατά την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης μεταβίβασης του ενεργητικού. Η υπό ειδική εκκαθάριση εταιρεία διατηρεί ενεργές εμπορικές συμβάσεις συνεργασίας με tour operators για τη σεζόν Μαϊου- Οκτωβρίου 2018. 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas