Παρασκευή
25 Μαΐου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Ελλάς - Γαλλία... συμμαχία και στις επενδύσεις;

07 Σεπτεμβρίου 17 - RE+D magazine
Ελλάς - Γαλλία... συμμαχία και στις επενδύσεις;

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Eurobank Property Services

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε

Oργανισμός - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

NAI Hellas

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Δημήτρης Ανδρίτσος

Διευθύνων Σύμβουλος Eurobank Property Services
Και οι κλάδοι του τουρισμού, του real estate και των κατασκευών θα βρίσκονται στο «μενού» των ελληνογαλλικών επαφών.

 

Η επίσκεψη Μακρόν σήμερα στην Ελλάδα γίνεται με τη συνοδεία 39 Γάλλων επιχειρηματιών, στελεχών μεγάλων εταιρειών οι οποίοι θα συζητήσουν με Ελληνες για τις προοπτικές γαλλικών επενδύσεων στη χώρα μας.

Στο ελληνογαλλικό φόρουμ θα παρευρεθούν 46 κορυφαίοι επιχειρηματίες απ’ όλους τους κλάδους, όμως, ιδιαίτερη έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις… B2B συζητήσεις για σειρά επενδύσεων που μπορούν να υλοποιηθούν.

Καθόλου τυχαία δεν είναι η παρουσία τουThierry LAJOIE, πρόεδρος του «Grand Paris Aménagement», εταιρεία σχεδιασμού και αστικής ανάπλασης αλλά ούτε και του Jacques LE PAPE, γενικού επιθεωρητή Οικονομικών, πρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας. Οι μεγάλες επενδύσεις στον τομέα της αστικής ανάπλασης, με πρώτη αυτή στο Ελληνικό, κινητοποιεί τόσο τις κατασκευαστικές εταιρείες, όσο και τις τουριστικές.

Σημαντική είναι επίσης η παρουσία του Thierry CAMPOS. Είναι πρόεδρος της HGH Systèmes Infrarouges η οποία αναπτύσσει συστήματα «optroniques» υψηλών προδιαγραφών για εφαρμογές παρακολούθησης σε μεγάλες εκτάσεις.

Ακόμη, ο Jean-Louis CHAUSSADE, πρόεδρος της Suez Environnement, που ασχολείται με το περιβάλλον, το νερό και την καθαριότητα.

Ο Nicolas DUFOURCQ, γενικός διευθυντής της Bpifrance, Γαλλικής κρατικής τράπεζας επενδύσεων θα μπορεί να δώσει την εμπειρία του για τη δημιουργία της ελληνικής αναπτυξιακής τράπεζας.

Θα είναι ακόμη ο Nicolas NOTEBAERT, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Vinci, κατασκευαστικής εταιρείας με παρουσία στην Ελλάδα και με τη φημολογία να εντείνεται ότι ενδιαφέρεται για ελληνικές εταιρείες του κλάδου.

Τέλος θα είναι ο David VAUTHRIN, συνιδρυτής της FINALCAD , η οποία ασχολείται με νέες εφαρμογές για κτίρια και δημόσια έργα.

Από ελληνικής πλευράς, στον τομέα των κατασκευών θα συμμετάσχουν ο Γ. Περιστέρης από την ΓΕΚ – ΤΕΡΝΑ, ο Δημ. Κούτρας από την ΕΛΛΑΚΤΩΡ, οι Απόστολος Αλεξόπουλος (Δομοτεχνική), Νικόλας Θεοδωρίδης (Αρχιρόδον), ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος (Costa Navarino), Κ. Κόκκαλης από την Ιντρακάτ. Από τον τουρισμό ο Αρης Ρέτσος και φυσικά όλοι οι τραπεζίτες, επιχειρηματίες από το χώρο της ενέργειας, των φαρμάκων, των καλλυντικών κ.λπ.

    

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas