Σάββατο
21 Ιουλίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Επεκτείνεται με νέο κατάστημα στο Αγρίνιο η H&M

19 Σεπτεμβρίου 17 - RE+D magazine
Επεκτείνεται με νέο κατάστημα στο Αγρίνιο η H&M

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Α&Μ Αrchitects| Engineers| Project Managers

Κατασκευαστική - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Νέο κατάστημα της H&M ανοίγει στο Αγρίνιο του στις 13 Οκτωβρίου στις στην οδό Παπαστράτου 2. Το πρώτο κατάστημα της εταιρείας στο Αγρίνιο θα είναι περίπου 1.600 τετραγωνικών μέτρων με έξι ορόφους.

 

Το νέο κατάστημα H&M θα προσφέρει μόδα σε υψηλή ποιότητα και στις καλύτερες τιμές για τη γυναίκα, τον άντρα και το παιδί ενώ το κατάστημα θα ανοίξει με την χειμερινή συλλογή της γνωστής σουηδικής αλυσίδας.

Aρχικά η εταιρεία αντιμετώπισε προβλήματα αδειοδότησης καθώς ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης, Παναγιώτης Μπεσίνης, τάχθηκε εναντίον της χορήγησης της άδειας, ισχυριζόμενος πως «οι τοπικές επιχειρήσεις θα καταδικαστούν σε αφανισμό λόγω της επέλασης των πολυκαταστημάτων».

 

Η Η&Μ ξεκίνησε την πορεία της στην Ελλάδα πριν 10 χρόνια στην Αθήνα. Σήμερα, απαριθμεί 34 καταστήματα σε 14 πόλεις της χώρας, ενώ διαθέτει τα προϊόντα της και μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος: Αθήνα, Βέροια, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Βόλο, Ιωάννινα, Ξάνθη, Καλαμάτα, Κομοτηνή, Πάτρα, Κόρινθο και Χανιά. 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas