Τετάρτη
19 Σεπτεμβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Εργο €2,5 εκατ. για την AGT στη Βόρεια Ιταλία

16 Μαΐου 18 - RE+D magazine
Εργο €2,5 εκατ. για την AGT στη Βόρεια Ιταλία

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Την κατασκευή μονάδας παραγωγής 14.000 τετραγωνικών μέτρων για λογαριασμό πελάτης της στη Βόρειο Ιταλία ανέλαβε η AGT στο πλαίσιο της ενίσχυσης των δραστηριοτήτων της εκτός συνόρων.

Πρόκειται για έργο που θα ολοκληρωθεί εντός του 2018 και περιλαμβάνει εγκατάσταση γραμμής παραγωγής (production line assembly), κατασκευή δικτύων piping, ducting, electrical, substations και interconnections. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε €2,5 εκατ.

«Η νέα συνεργασία της AGT εκτός Ελλάδος αποδεικνύει για ακόμη μία φορά την υψηλή της τεχνογνωσία σε εξειδικευμένες ηλεκτρομηχανικές εγκαταστάσεις. Η AGT φροντίζει να διατηρεί σταθερά υψηλά standards στο σύνολο των δραστηριοτήτων της, εξασφαλίζοντας κορυφαία ποιότητα και πιστότητα των εγκαταστάσεων που παραδίδει.

Παράλληλα, παραμένει ανταγωνιστική και σταθερά συνεπής στους χρόνους παράδοσης των έργων της, ανταπεξερχόμενη σε εξαιρετικά σφιχτά χρονοδιαγράμματα οποτεδήποτε απαιτείται», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της AGT Νίκος Αναστασόπουλος, με αφορμή την ανάληψη του έργου.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas