27 Μαΐου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Eσπασαν όλα τα... κοντέρ τα "Φαληρικά 2017"

05 Οκτωβρίου 17 - Ειρήνη Θεοφανίδου

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

NAI Hellas

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και εφέτος τα «Φαληρικά» στην παραλία του Μπάτη στο Παλαιό Φάληρο.

Οι εκδηλώσεις που έχουν γίνει πλέον θεσμός όχι μόνο για τους Φαληριώτες, αλλά και για άλλους πολίτες γειτονικών κυρίως δήμων, εφέτος είχαν έναν «ιερό» σκοπό πέραν της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης την συγκέντρωση τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου.

Ο σκοπός αυτός επετεύχθη με τον καλύτερο τρόπο αφού οι πάνω από 20.000 θεατές που απόλαυσαν τις εφετινές εκδηλώσεις κατάφεραν να συγκεντρώσουν 2.627 τεμάχια και περίπου 1.430 κιλά τροφίμων.

Όπως τονίζει εξάλλου και ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης «σε μια χώρα όπου ιστορικά η αίγλη και η αθλιότητα συνυπάρχουν σε μια σχέση ιδιαίτερα αντιφατική, τα παραγόμενα στον τόπο τέχνη και πολιτισμός, είναι ίσως οι μόνες πτυχές της ζωής που δικαιολογούν την υπερηφάνεια».

Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν με «ούριο» άνεμο στην παραλία του Μπάτη από την 1η έως και τις 16 του Σεπτέμβρη περιελάμβαναν μεγάλα ονόματα του θεάτρου και της μουσικής.

Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν αρχαία τραγωδία, κλασσικές ελληνικές κωμωδίες, ρεσιτάλ πιάνου και κλασσική μουσική, ρεμπέτικα, σύγχρονη ελληνική δισκογραφία, αλλά και έναν φόρο τιμής στην Σμύρνη, την πόλη του πόνου και την μεγαλύτερη εθνική συμφορά των νεότερων χρόνων.

 

 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas