Τετάρτη
25 Απριλίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Εστιάζει στην προσιτή στέγαση η Mosaic Homes στο Βανκούβερ

18 Σεπτεμβρίου 17 - Ειρήνη Θεοφανίδου
Εστιάζει στην προσιτή στέγαση η Mosaic Homes στο Βανκούβερ

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Το πρώτο της συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων ξεκίνησε η εταιρεία αξιοποίησης ακινήτων Mosaic Homes στην συνοικία Fremont του Βανκούβερ.

 

Το έργο στο Port Coquitlam θα περιλαμβάνει στούντιο διαμερίσματα επιφάνειας 586 τετραγωνικών ποδιών που θα ενοικιάζονται για $1,275 το μήνα, διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου με ενοίκιο που θα φθάνει τα $1.425 και δυο υπνοδωματίων με $1.725 το μήνα.

Ο Geoff Duyker, στέλεχος της Mosaic δήλωσε ότι τα νέα διαμερίσματα αποτελούν μια νέα προσιτή εναλλακτική λύση από τις συνηθισμένες επιλογές στο Βανκούβερ όπου για το μήνα Αύγουστο το μέσο ενοίκιο για ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου έφθανε τα $1.990 και για δυο υπνοδωμάτια τα $3.200.

Ο ίδιος εξηγεί ότι η αγορά ακινήτων της Αυστραλιανής πόλης έχει αλλάξει την τελευταία πενταετία και πως οι περισσότερες εταιρίες αξιοποίησης ακινήτων, μεταξύ των οποίων και η Mosaic εντάσσουν στα business plan τους τέτοιου είδους έργα.

Σημειώνεται ότι η Mosaic μπήκε για πρώτη φορά στην αγορά των ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων στο Σηάτλ το οποίο είχε σημειώσει μια αξιοσημείωτη άνοδο. 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017
Internet Business Hellas