Πέμπτη
16 Αυγούστου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Κέρδη €191,6 για την Coca-Cola HBC στο α' εξάμηνο

10 Αυγούστου 17 - RE+D magazine
Κέρδη €191,6 για την Coca-Cola HBC στο α' εξάμηνο

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Pepper Hellas

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

PROPRIUS

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Καθαρά κέρδη ύψους 191,6 εκατ. ευρώ εμφάνισε η Coca-Cola HBC AG, εμφιαλωτής των σημάτων της The Coca-Cola Company, κατά το Α' εξάμηνο του τρέχοντος έτους, έναντι 140,0 εκατ.ευρώ την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, καταγράφοντας αύξηση 36,9%.

 

Κατά το ίδιο διάστημα τα συγκρίσιμα καθαρά κέρδη διαμορφώθηκαν σε 209,6 εκατ.ευρώ έναντι 150,4 εκατ. ευρώ της αντίστοιχης περυσινής περιόδου καταγράφοντας αύξηση 39,4%.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας τα συγκρίσιμα βασικά κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν στα €0,576 καταγράφοντας αύξηση 38,5% σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι. Τα βασικά κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν στα €0,526, καταγράφοντας αύξηση 35,9% σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

Σημειώνεται ότι τα καθαρά κέρδη και τα συγκρίσιμα καθαρά κέρδη αναφέρονται σε καθαρά κέρδη και συγκρίσιμα καθαρά κέρδη μετά φόρων αναλογούντα σε ιδιοκτήτες της μητρικής εταιρείας.

Αναφερόμενος στην πορεία και τα αποτελέσματα της εταιρείας ο κ. Δημήτρης Λόης, Διευθύνων Σύμβουλος της Coca-Cola HBC AG, σχολίασε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τα εξαιρετικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του έτους, που χαρακτηρίζονται από αύξηση του όγκου πωλήσεων και των εσόδων από πωλήσεις ανά κιβώτιο και στους τρεις τομείς δραστηριότητάς μας. Είναι επίσης πολύ ικανοποιητικό να βλέπουμε την αύξηση των εσόδων να μεταφράζεται σε σημαντική αύξηση του περιθωρίου κέρδους.

Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι η στρατηγική μας σχετικά με την αξιοποίηση των παγίων μας και τη βελτίωση της κερδοφορίας μέσω της λειτουργικής μόχλευσης είναι ισχυρή και αποδίδει καλά αποτελέσματα. 

Είμαστε σε καλό δρόμο για την αύξηση των εσόδων και του περιθωρίου κέρδους, με τον οργανισμό ενδυναμωμένο από την πρόοδο που έχουμε επιτύχει σε σχέση με τους χρηματοοικονομικούς μας στόχους για το 2020».

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas