Τετάρτη
17 Οκτωβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Μέχρι τέλος Ιουλίου το listing της CNL Capital στο ΧΑΑ

12 Ιουλίου 18 - RE+D magazine
Μέχρι τέλος Ιουλίου το listing της CNL Capital στο ΧΑΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Pepper Hellas

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Μέχρι το τέλος Ιουλίου η πρώτη Εταιρεία Κεφαλαίου Επιχειρηματικών Συμμετοχών (ΕΚΕΣ) στην Ελλάδα αναμένεται ότι θα έχει περάσει την πύλη της Λεωφόρου Αθηνών.

 

Η CNL CAPITAL που ιδρύθηκε το 2014 και αποτελεί έναν εναλλακτικό φορέα χρηματοδότησης κυρίως μικρομεσαίων επιχειρήσεων παρέχοντας βραχυχρόνια ρευστότητα σε ΜμΕ στην Ελλάδα, μέσω επένδυσης στα ομολογιακά δάνεια που αυτές εκδίδουν, προχωρά σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έως 4 εκατ. ευρώ με την έκδοση 400.000 νέων μετοχών ονομαστικής αξίας 10 ευρώ έκαστη και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων, με την εισαγωγή του συνόλου των υφιστάμενων και νεοεκδιδόμενων μετοχών στην Κύρια Αγορά του Χ.Α. έως τις 31/07/2018, όπως ορίζει ο σχετικός νόμος (Ν. 2367/1995). 

Σημειώνεται πως η εσωτερική αξία της μετοχής όπως υπολογίζεται από τη διαχειρίστρια εταιρεία ανέρχεται στις 31/5/2018 σε 10,49 ευρώ.

Όπως αναφέρθηκε σε ενημερωτική συνάντηση με την ομάδα διαχείρισης της CNL CAPITAL, εντός των επόμενων ημερών εκτιμάται ότι θα δοθεί η έγκριση του ενημερωτικού δελτίου και εν συνεχεία αναμένεται πως θα ακολουθήσει η δημοσιοποίηση του χρονοδιαγράμματος για την πραγματοποίηση της δημόσιας εγγραφής και της εισαγωγής προς διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας.

Είναι δημιούργημα του Παναγιώτη Λέκκα (με 20ετή και πλέον εμπειρία στην ανάλυση επενδύσεων ως Διευθυντής Διαχείρισης Χαρτοφυλακίων, στην Alpha Finance) και του Νίκου Χλωρού (με 25ετή και πλέον θητεία στην Cambridge Technology, Sumitomo Bank, Alpha Trust κ.α. ) έχει αναπτύξει ευρύ δίκτυο στον τομέα των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Η CNL CAPITAL θα γίνει έτσι η πρώτη "καθαρή" εισαγωγή στο Χ.Α. μετά το 2014, έπειτα από την ΕΛΤΕΧ Άνεμος.

(Πηγή:Capital)

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas