20 Μαΐου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Μείωση μετοχικού κεφαλαίου αποφάσισε η Alpha Trust

06 Φεβρουαρίου 18 - RE+D magazine
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου αποφάσισε η Alpha Trust

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου κατά το ποσό των 541.319,10 ευρώ, με επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους 0,70 ευρώ ανά μετοχή, με ισόποση μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής, ενέκρινε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Alpha Trust Α.Ε.Δ.Α.Κ.Ο.Ε.Ε., η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα.

 

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας θα ανέλθει στο ποσό των €231.993,90 και θα διαιρείται σε 773.313 κοινές ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας €0,30 η κάθε μία.

Επίσης, εγκρίθηκε τροποποίηση στο θέμα του χειρισμου των ιδίων μετοχών που αποκτήθηκαν και/ή θα αποκτηθούν, και πλέον σκοπός απόκτησης είναι η διάθεση των ιδίων μετοχών σε μέλη του προσωπικού και συζύγους αυτών. Η  Γενική Συνέλευση ομόφωνα αποφασίζει ότι ελάχιστη τιμή διάθεσης των ιδίων μετοχών στα μέλη του προσωπικού και συζύγους αυτών θα είναι τουλάχιστον €11,66 ανά μετοχή.

Σημειώνεται ότι στην παραπάνω ορισθείσα ελάχιστη τιμή διάθεσης συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα και οι προμήθειες που κατεβλήθησαν για την απόκτησή τους.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017
Internet Business Hellas