Τρίτη
20 Μαρτίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Νέα Γ.Σ της ΕΒΖ για την πώληση των θυγατρικών στη Σερβία

30 Αυγούστου 17 - RE+D magazine
Νέα Γ.Σ της ΕΒΖ για την πώληση των θυγατρικών στη Σερβία

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Σε έκτακτη γενική συνέλευση, αναμένεται να τεθεί το θέμα της πώλησης των δύο θυγατρικών της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (EBZ) στη Σερβία.


Αυτό γνωστοποιήθηκε στην χθεσινή τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της ΕΒΖ, που έγινε με απαρτία 82,35% και με παρόντα εκπρόσωπο του βασικού μετόχου, δηλαδή του εκκαθαριστή της ΑΤΕ Bank.  Σύμφωνα με πληροφορίες η συνέλευση θα γίνει το επόμενο χρονικό διάστημα, χωρίς ακόμα να έχει οριστικοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία.

Κύκλοι της εταιρείας αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις για την πώληση των θυγατρικών της βιομηχανίας στη Σερβία συνεχίζονται, μέσω του διεθνούς πλειοδοτικού διαγωνισμού, ενώ έντονο εξακολουθεί να παραμένει το ενδιαφέρον των ξένων επενδυτικών σχημάτων για την απόκτηση της ΕΒΖ και των εκεί θυγατρικών της, εκτός της προαναφερόμενης διαγωνιστικής διαδικασίας.

Υπογραμμίζεται, ότι στη χθεσινή τακτική γενική συνέλευση των μετόχων, εγκρίθηκαν όλα τα θέματα ημερήσιας διάταξης, εκτός του προαναφερόμενου.

Στο μεταξύ, η φετινή καμπάνια για την ΕΒΖ πρόκειται να ξεκινήσει τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, στο εργοστάσιο της βιομηχανίας, στο Πλατύ Ημαθίας και την 1η Οκτωβρίου στη μονάδα της Ορεστιάδας «εφόσον συμμαχήσουν οι καιρικές συνθήκες» όπως επισημάνθηκε. Σημειώνεται, ότι φέτος σπάρθηκαν 64.000 στρέμματα τεύτλων, από τα οποία υπολογίζεται να παραχθούν περί τους 45.000 τόνους ζάχαρης.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017
Internet Business Hellas