Δευτέρα
18 Ιουνίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

"Παγωμένη" η επένδυση του San Stefano στην Κέρκυρα

23 Αυγούστου 17 - RE+D magazine

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

"Παγωμένη" παραμένει η πάλαι ποτέ φιλόδοξη επένδυση του συγκροτήματος San Stefano στις Μπενίτσες της Κέρκυρας.

 

Νέες καθυστερήσεις έχουν να κάνουν τώρα με την κατασκευή των τουριστικών κατοικιών που περιλαμβάνονται στο project κι "φρενάρουν" για ακόμη μια φορά ολόκληρη την επένδυση.

Υπενθυμίζεται ότι η επένδυση της εταιρείας KLC ΙΙΙ Hellas, η οποία συνδέεται με τον όμιλο Kέρτσικωφ, είναι πάνω από €50 εκατ.

Πρόσφατα το υπουργείο Πολιτισμού απεδέχθη μερικώς την αίτηση θεραπείας που είχαν υποβάλει τον περασμένο Ιούνιο, οι επενδυτές σχετικά με τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το έργο θέτοντας επιπλέον όρους, μεταξύ άλλων, για τις επιπλωμένες τουριστικές κατοικίες και τα νέα bungalows που περιλαμβάνονται στο έργο, οι οποίες θα πρέπει να απλοποιηθούν και να ακολουθούν, κατά το δυνατόν, τα χαρακτηριστικά της παραδοσιακής κερκυραϊκής αρχιτεκτονικής.

Πιο αναλυτικά το έργο αφορά Σύνθετο Τουριστικό Κατάλυμα 893 κλινών, με ξενοδοχείο 5 αστέρων 539 κλινών και 76 βίλες 354 κλινών, κέντρο θαλασσοθεραπείας, με υποστηρικτικές υποδομές, πισίνες, χώρους εστίασης, γήπεδα αθλοπαιδιών, εσωτερικό οδικό δίκτυο, εσωτερικά δίκτυα υποδομών, χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων, εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων κ.α..

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas