24 Ιουνίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Ποιες εταιρείες συμμετέχουν στο φετινό Roadshow του ΧΑ στο Λονδίνο

22 Αυγούστου 17 - RE+D magazine
Ποιες εταιρείες συμμετέχουν στο φετινό Roadshow  του ΧΑ στο Λονδίνο

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

NAI Hellas

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Στο ξενοδοχείο The May Fair Hotel στο Λονδίνο θα διοργανωθεί το φετινό Roadshow του ελληνικού του ελληνικού χρηματιστηρίου, με την συμμετοχή 31 εισηγμένων επιχειρήσεων.
 
Η ελληνική κυβέρνηση, θα χρησιμοποιήσει την εκδήλωση προκειμένου να κινητοποιήσει τις διεθνείς αγορές για την Ελλάδα, γι' αυτό και ο εκπρόσωπος της θα είναι ο υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Γιώργος Σταθάκης. Όπως κάθε χρόνο, το ελληνικό roadshow είναι ένας "δείκτης" τόσο για το ενδιαφέρον των ξένων επενδυτών για την Ελλάδα, όσο και για την κριτική την οποία ασκούν, σχετικά με την οικονομία και τις τράπεζες. Ταυτόχρονα, το roadshow διαθέτει έντονα ενεργειακή κατεύθυνση, καθώς θα συμμετάσχουν σειρά εγχώριων ενεργειακών ομίλων, δημόσιων και ιδιωτικών. Την ίδια περίοδο άλλωστε "τρέχει" ο διαγωνισμός για την πώληση του ΔΕΣΦΑ με έξι ενδιαφερόμενους ομίλους, ιδιωτικοποιήθηκε ο ΑΔΜΗΕ ενώ αναμένεται και η πώληση των μονάδων από την ΔΕΗ κλπ.
 
Στις δυο ημέρες του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις των ξένων θεσμικών με εκπροσώπους των 31 εταιρειών, ενώ θα πραγματοποιηθεί και εκδήλωση παρουσίασης της ελληνικής οικονομίας με κεντρικό ομιλητή τον κ. Γ. Σταθάκη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο Λονδίνο αναμένεται να εκπροσωπηθούν οι Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, Eurobank, Πειραιώς, Attica Bank, ΜΙG, EXAE, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, Τιτάν, Folli Follie, Motor Oil, ΕΛΠΕ, Aegean Airlines, Eλλάκτωρ, Fourlis, ΓΕΚ Τέρνα, Τέρνα Ενεργειακή, ΒΙΟΧΑΛΚΟ, Ιντραλότ, Grivalia Properties, Lamda Development, Μυτιληναίος, Εθνική Πανγαία, Σαράντης, Πλαστικά Θράκης, ΕΛΤΕΧ-Ανεμος, MLS, Creta Farm, ΟΛΠ, ενώ συμμετοχή αναμένεται να δώσει και ο ΑΔΜΗΕ. Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι χρηματιστηριακές εταιρείες Alpha Finance, η Beta Χρηματιστηριακή, η Eurobank Equities, η Ibg, η Μorgan Stanley , η Εθνική Χρηματιστηριακή, η Pantelakis ΑΧΕ και η Πειραιώς χρηματιστηριακή. 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas