Παρασκευή
22 Ιουνίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Στ. Πιτσιόρλας: Νέες επενδύσεις προ των πυλών στην Ελλάδα

21 Αυγούστου 17 - RE+D magazine
Στ. Πιτσιόρλας: Νέες επενδύσεις προ των πυλών στην Ελλάδα

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΠΡΟΣΩΠΑ

«Πολύ πρόσφατα ενημερώθηκα για την απόφαση μεγάλου Ομίλου να εγκαταστήσει στη Βόρεια Ελλάδα μια μεγάλη μονάδα καπνοβιομηχανίας, όπως και για την απόφαση άλλου Ομίλου να επενδύσει στην αξιοποίηση τόσο της κλωστικής, όσο και της φαρμακευτικής κάνναβης».

 

Τα παραπάνω δήλωσε σε συνέντευξή του ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας στην εφημερίδα "Νέα Σελίδα". Οπως είπε ο Υπουργός μεγάλες επενδύσεις βρίσκονται προ των πυλών στη χώρας μας.

Ενώ στο ερώτημα αν οι ιδιωτικοποιήσεις του εν εξελίξει προγράμματος είναι δυνατόν να προκαλέσουν προβλήματα στην κυβέρνηση, ο Στ. Πιτσιόρλας σημειώνει: «Το πρόγραμμα των ιδιωτικοποιήσεων που περιλαμβάνεται στη συμφωνία με τους θεσμούς είναι πολύ συγκεκριμένο. Νομίζω ότι δεν πρέπει να δώσουμε κανένα πρόσχημα σε όσους θα θέλουν να δυσκολέψουν την προσπάθεια της χώρας να βγει από την επιτήρηση και τον φαύλο κύκλο των υφεσιακών μέτρων και άρα δεν πρέπει να επαναλάβουμε μάχες οπισθοφυλακών χωρίς νόημα».

Επικριτικός προς την αντιπολίτευση, ο υφυπουργός Ανάπτυξης επισημαίνει ότι εκείνη «θέλει να μας καθηλώσει στο πρώτο εξάμηνο του 2015. Εμείς πρέπει να ανοίξουμε την συζήτηση για το 'αύριο' της ελληνικής κοινωνίας και να γυρίσουμε την πλάτη στα φαντάσματα του παρελθόντος χαρίζοντάς τα στους κυνηγούς φαντασμάτων», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas