Παρασκευή
17 Αυγούστου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Στο παιχνίδι του τουρισμού και η Inestia

13 Σεπτεμβρίου 17 - RE+D magazine
Στο παιχνίδι του τουρισμού και η Inestia

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Pepper Hellas

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε

Oργανισμός - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Μετά τα γραφεία που στέγασαν την τράπεζα Εργασίας (νυν Eurobank) κατά την ίδρυση της από τον πρωτοπόρο τραπεζίτη Κώστα Καψάσκη, ένας άλλος επιχειρηματίας επιλέγει να μισθώσει το διατηρητέο του ΜΤΣ και να το μετατρέψει σε τι άλλο; Boutique Hotel.

Προσδοκία του ομίλου Κόκκαλη που πλειοδότησε στο διαγωνισμό της Υπ.Α.Α.Π.Ε.Δ,  να πάρει μερίδιο του τουρισμού πόλης που εκτιμάται ότι θα επιλέξει την Αθήνα για προορισμό City Brake.
 
Για το κτήριο συνολικής επιφάνειας 4.160 τμ. το μηνιαίο μίσθωμα φθάνει τα €40.000 για 20 (+20) χρόνια, με ετήσια αναπροσαρμογή 1%. Η μίσθωση τα 20 πρώτα χρόνια θα είναι φέρει στο Ταμείο του Στρατού πάνω από €10 εκατ. Το κτήριο και το απέναντι γωνιακό στη Βουλής θα αναλάβει να ανακατασκευάσει η Intrakat. Δύο προηγούμενοι μισθωτές απέτυχαν να καλύψουν το τίμημα του ενοικίου και να αποκομίσουν τα προϋπολογισμένα κέρδη από εμπορικές δραστηριότητες. Ο Όμιλος Χαραγκιώνη με τη F1 και στη συνέχεια η H&M.
 

H Inestia όπως ονομάζεται η θυγατρική του Ομίλου Κόκκαλη δραστηριοποιείται στον κλάδο του τουρισμού σε διεθνούς εμβέλειας προορισμούς.

Εκτός της Αθήνας, φέτος επεκτάθηκε στη Μύκονο όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, ενοικιάζοντας επαύλεις πραγματοποίησε κύκλο εργασιών άνω του ενός εκατομμυρίου την καλοκαιρινή σεζόν.  Εκτός του Συντάγματος, στο επίκεντρο ενδιαφέροντος της Inestia βρίσκεται και το Μοναστηράκι με το διατηρητέο ξενοδοχείο Αίολος του επιχειρηματία Σπ. Μπαϊρακτάρη. 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas