Παρασκευή
21 Σεπτεμβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Συγχώνευση των "ΚΑΦΕΑ Εμπορική Τεχνική" και "ATTICA TERRA FOOD & DRINKS"

16 Απριλίου 18 - RE+D magazine
Συγχώνευση των

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε

Oργανισμός - ΕΛΛΑΔΑ

Eurobank Property Services

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Δημήτρης Ανδρίτσος

Διευθύνων Σύμβουλος Eurobank Property Services
Ολοκληρώθηκε την 1η Ιανουαρίου 2018 η συγχώνευση των εταιρειών ΚΑΦΕΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ και ATTICA TERRA FOOD & DRINKS AEBE, με απορρόφηση της πρώτης από τη δεύτερη.

 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία που προέκυψε από τη συγχώνευση φέρει την επωνυμία KAFEA TERRA Food & Drinks AEBE και συνεχίζει τη δραστηριοποίησή της στην αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας, διεθνούς φήμης και αναγνωρισιμότητας με ναυαρχίδα τον espresso illy, καθώς και στην παραγωγή του espresso Dimello στην Ελλάδα και διάθεσή του, τόσο στην εγχώρια, όσο και στη διεθνή αγορά.

Η ενοποιημένη εταιρεία, απασχολεί 150 εργαζόμενους και κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά, διαθέτοντας το μεγαλύτερο εθνικό δίκτυο εμπορικών συνεργατών στον κλάδο HORECA. Παράλληλα, έχει στην ιδιοκτησία της, πρότυπη, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, βιομηχανική μονάδα κάθετης επεξεργασίας espresso. Ο κύκλος εργασιών των δύο εταιρειών για το 2018 αναμένεται να διαμορφωθεί στα 60 εκατ. ευρώ ενώ τα κέρδη μετά φόρων εκτιμάται ότι θα πλησιάσουν τα €8 εκατ.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων που εισάγει και διαθέτει στην ελληνική αγορά με αποκλειστική διανομή, περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, το γαλλικό τσάι Dammann Frères, καθώς και τα δημητριακά βρώμης Kolln. Επιπρόσθετα, εισάγει και διακινεί στην αγορά καφεστίασης τις ποιοτικές σοκολάτες Monbana και Chocolanelle, και τα 1883 Routin syrups. Επίσης, αντιπροσωπεύει τους κορυφαίους οίκους επαγγελματικού εξοπλισμού La Marzocco και Faema, εισάγοντας τις ομώνυμες μηχανές τους.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas