Τρίτη
21 Αυγούστου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Συμφωνία της Γερολυμάτος με την Boehringer Ingelheim

29 Ιανουαρίου 18 - RE+D magazine
Συμφωνία της Γερολυμάτος με την Boehringer Ingelheim

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Pepper Hellas

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Την παρουσία της στην ελληνική φαρμακευτική αγορά εδραιώνει περαιτέρω η Γερολυμάτος International ΑΕΒΕ, αναλαμβάνοντας την αποκλειστική διάθεση του συνόλου των φαρμακευτικών κτηνιατρικών προϊόντων της Boehringer Ingelheim, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

 

Η Γερολυμάτος International δραστηριοποιείται στον χώρο των φαρμακευτικών κτηνιατρικών προϊόντων από την δεκαετία του 1950 ως αποκλειστική αντιπρόσωπος της Merial. Εκτός των διεθνών αγορών, όπου έχει δίκτυο πωλήσεων σε 50 αγορές παγκοσμίως μέσω θυγατρικών και αντιπροσώπων, η Γερολυμάτος International διαθέτει τρεις διακριτούς κλάδους δραστηριότητας (κλάδο μη συνταγογραφούμενων προϊόντων υγείας-OTC, κλάδο οπτικών-Optics, κλάδο κτηνιατρικών-Vet).

Η συμφωνία που ανακοινώθηκε έρχεται σε συνέχεια της εξαγοράς της Merial από την Boehringer Ingelheim στις αρχές του 2017, όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση. Στο πλαίσιο αυτό, η Boehringer Ingelheim αποφάσισε να συγκεντρώσει όλη τη δραστηριότητα των κτηνιατρικών προϊόντων αποκλειστικά στην Γερολυμάτος International AEBE από 1/1/2018, σε ό,τι αφορά την ελληνική αγορά.

Με τη συμφωνία αυτή, η Boehringer Ingelheim και η Γερολυμάτος International θέτουν στέρεες βάσεις για τη διευρυμένη και ολοκληρωμένη διανομή πρωτοποριακών κτηνιατρικών σκευασμάτων, με γνώμονα την ενίσχυση μακροπρόθεσμων σχέσεων εμπιστοσύνης με κάθε συνεργάτη.

Ο πρόεδρος της Γερολυμάτος International, Νίκος Γερολυμάτος, δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την επίτευξη της συμφωνίας με την Boehringer Ingelheim. Στην κτηνιατρική αγορά έχουμε ηγετική θέση ανταγωνιζόμενοι ικανούς Έλληνες αντιπροσώπους, αλλά και πολλές θυγατρικές πολυεθνικών εταιρειών. Επιδίωξή μας είναι να εδραιώσουμε την ηγετική μας θέση στην αγορά και να διατηρήσουμε τα υψηλότερα standards στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας».

Η Boehringer Ingelheim, μία εκ των 20 κυριότερων φαρμακευτικών εταιρειών στον κόσμο, αποσκοπεί, με τη νέα αυτή διευρυμένη γκάμα φαρμακευτικών καινοτόμων κτηνιατρικών προϊόντων, να γίνει η πρώτη εταιρεία του κλάδου παγκοσμίως, θέτοντας ως προτεραιότητα την προληπτική ιατρική και φροντίδα των ζώων. Τονίζεται, ότι ο κύκλος πωλήσεων της εταιρείας το 2016 ανήλθε στα 15,9 δισ. ευρώ.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas