Πέμπτη
22 Μαρτίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Συνεργασία Eurolife ERB με FRISS

20 Σεπτεμβρίου 17 - RE+D magazine
Συνεργασία Eurolife ERB με FRISS

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Α&Μ Αrchitects| Engineers| Project Managers

Κατασκευαστική - ΕΛΛΑΔΑ

Εθνική Πανγαία

AEEAΠ - ΕΛΛΑΔΑ

Zeus

Fund - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group

Αριστοτέλης Καρυτινός

Διευθύνων Σύμβουλος Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ
Στη σύναψη συνεργασίας με την εταιρεία FRISS, η οποία εξειδικεύεται στην εκτίμηση του κινδύνου και στον εντοπισμό της ασφαλιστικής απάτης, προχώρησε η Eurolife ERB.

 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με αυτήν τη συνεργασία η Eurolife ERB επενδύει ουσιαστικά στη βελτίωση της αξίας του χαρτοφυλακίου της και στη δημιουργία των σωστών προϋποθέσεων για την υγιή ανάπτυξή του.

Συγκεκριμένα, η συνεργασία με την εταιρεία Friss περιλαμβάνει την αυτόματη ανίχνευση και αξιολόγηση των κινδύνων σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας underwriting, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο μια ακόμα πιο σαφή εικόνα για τους πιθανούς νέους πελάτες.

Επιπλέον, η Eurolife ERB μειώνει το δείκτη ζημιών μέσα από την αυτοματοποιημένη ανίχνευση περιστατικών με ένδειξη απάτης κατά τη διαδικασία διεκδίκησης της αποζημίωσης από ένα ατύχημα.

Σημειώνεται ότι ειδικά στην Ελλάδα, η ασφαλιστική απάτη αποτελεί ένα πολύπλοκο ζήτημα κυρίως στο κλάδο της ασφάλισης αυτοκινήτου, με τις εξακριβωμένες περιπτώσεις απάτης να σημειώνουν αυξητική τάση, σύμφωνα με τα στοιχεία του κλάδου. Οι συνέπειες αυτού του φαινομένου είναι εξίσου σημαντικές, κυρίως όσον αφορά την οικονομική επιβάρυνση των ασφαλιστικών εταιρειών.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017
Internet Business Hellas