Σάββατο
26 Μαΐου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Τα... γυρίζει για την παραίτησή του ο Υπ. Ναυτιλίας

14 Σεπτεμβρίου 17 - RE+D magazine
Τα... γυρίζει για την παραίτησή του ο Υπ. Ναυτιλίας

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Savills

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Με φόντο την οικολογική καταστροφή που έφτασε από την Σαλαμίνα στο παραλιακό μέτωπο ο Υπουργός Ναυτιλίας, Π. Κουρουμπλής ανακοίνωσε ότι θέτει την παραίτησή του στα χέρια του πρωθυπουργού.

 

Σήμερα το πρωί ο κ. Κουρουμπλή επισκέφθηκε με σκάφος του λιμενικού παράκτιες περιοχές και ενημερώθηκε από τον αρχηγό του Λιμενικού για την επιχείρηση απορρύπανσης. Ο κ. Κουρουμπλής δήλωσε ότι η επιχείρηση απορρύπανσης συνεχίζεται εντατικά, ενώ υπάρχει σημαντική εικόνα βελτίωσης, ενώ πρόσθεσε ότι αυτή τη στιγμή εκείνο που έχει πετύχει είναι η στεγανοποίηση του βυθισμένου δεξαμενόπλοιου και εκτίμησε ότι εντός της ημέρας θα αρχίσει η απάντληση του πετρελαίου. «Η κατάσταση εξομαλύνεται μέρα με τη μέρα και σε ένα διήμερο θα έχουν σημαντικά αποτελέσματα» είπε ο κ.Κουρουμπλής και κάλεσε όσους δημοσιογράφους επιθυμούν να κάνουν με σκάφος του λιμενικού μια τέτοια επίσκεψη στις περιοχές, όπου παρατηρήθηκε διάσπαρτη ρύπανση.

Τα γυρίζει για την παραίτηση

«'Ηταν ένα λογοπαίγνιο που παρερμηνεύτηκε, δεν ξέρω για ποιο λόγο. Είπα ότι κάθε μέρα είναι η παραίτησή μου στη διάθεση του πρωθυπουργού, διότι έχω όλα μου τα χρόνια αγωνιστεί γι αυτό το δικαίωμα του πρωθυπουργού: δηλαδή να έχει κάθε μέρα τις παραιτήσεις όλων των υπουργών στα χέρια του» τόνισε στο ΑΠΕ ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, σχετικά με πληροφορίες ότι έχει θέσει στη διάθεση του πρωθυπουργού την παραίτησή του.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas