Πέμπτη
23 Σεπτεμβρίου 2021
ΑΓΓΕΛΙΕΣ
Cerved Property Services
Cerved Property Services
Έσλιν κ Αμαλιάδος 20
115 23, Αθήνα
Cerved Property Services
+30 211 88009390
+30 211 88009309
http://www.eurobankpropertyservices.gr
www.eurobankpropertyservices.gr

Cerved Property Services


Η Cerved Property Services, είναι μέλος του Ομίλου Cerved, που κατέχει ηγετική θέση στην Ιταλία στους τομείς ανάλυσης πιστωτικού κινδύνου και διαχείρισης απαιτήσεων
 
Η Εταιρεία δραστηριοποιείται στην παροχή ενός πλήρους φάσματος ποιοτικών υπηρεσιών Real Estate και είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Ρουμανία.
 
- Στελεχώνεται από μία μεγάλη ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων συνεργατών (όλα τα διευθυντικά στελέχη έχουν πιστοποιηθεί από το Βασιλικό Ινστιτούτο Ορκωτών Πραγματογνωμόνων της Μεγάλης Βρετανίας (RICS) και από την TEGoVA (Ευρωπαϊκή Ένωση Εκτιμητικών Οργανισμών). Οι εκτιμητές του δικτύου της Εταιρίας είναι μέλη του ΣΕΚΕ (Σύλλογος Εκτιμητών Ελλάδας).
 
- Εκπονεί περισσότερες από 30,000 εκτιμητικές εργασίες το χρόνο, καταλαμβάνοντας μια διακριτή θέση ανάμεσα στους μεγαλύτερους εκτιμητικούς οργανισμούς της Ευρώπης.
 
- Κατέχει μια από τις υψηλότερες θέσεις στον Τομέα Κτηματομεσιτικών Υπηρεσιών στην Ελλάδα.
 
- Δημιουργεί και διατηρεί ουσιαστικές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες της.
 
- Παρέχει υπηρεσίες σε Δημόσιους Οργανισμούς, τράπεζες εταιρίες και ιδιώτες.
 
 Το Τμήμα Market Research παρακολουθεί την πορεία της αγοράς ακινήτων, ευρισκόμενο πάντα σ' επαφή με τις επικρατούσες συνθήκες στις κτηματαγορές και καταγράφει τις διαφαινόμενες τάσεις, οι οποίες περιγράφονται αναλυτικά σε εμπεριστατωμένες μελέτες που εκδίδονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
 
Σημαντικές πιστοποιήσεις:
Η Εταιρία είναι πιστοποιημένη κατά ISO9001, ISO14001, είναι πιστοποιημένη και ελέγχεται για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της από το Βασιλικό Ινστιτούτο Ορκωτών Πραγματογνωμόνων της Μ. Βρετανίας (Royal Institution of Chartered Surveyors-RICS) και εγγεγραμμένη στο Μητρώο Πιστοποιημένων Εκτιμητών του Υπουργείου Οικονομικών.
 

Δημήτρης Ανδρίτσος

Διευθύνων Σύμβουλος Cerved Property Services
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas