Τρίτη
17 Σεπτεμβρίου 2019
ΑΓΓΕΛΙΕΣ
Eurobank Property Services
Eurobank Property Services
Έσλιν κ Αμαλιάδος 20
115 23, Αθήνα
Eurobank Property Services
+30 211 88009390
+30 211 88009309
http://www.eurobankpropertyservices.gr
www.eurobankpropertyservices.gr

Eurobank Property Services

Η Eurobank Property Services, μέλος του Ομίλου Eurobank, δραστηριοποιείται στην παροχή ενός πλήρους φάσματος ποιοτικών υπηρεσιών Real Estate και είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου τόσο στην Ελλάδα όσο και στις χώρες της Ν.Α. Ευρώπης.
- Στελεχώνεται από μία μεγάλη ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων συνεργατών (όλα τα διευθυντικά στελέχη έχουν πιστοποιηθεί από το Βασιλικό Ινστιτούτο Ορκωτών Πραγματογνωμόνων της Μεγάλης Βρετανίας (RICS) και από την TEGoVA (Ευρωπαϊκή Ένωση Εκτιμητικών Οργανισμών). Οι εκτιμητές του δικτύου της Εταιρίας είναι μέλη του ΣΕΚΕ (Σύλλογος Εκτιμητών Ελλάδας).
- Εκπονεί περισσότερες από 50,000 εκτιμητικές εργασίες το χρόνο, καταλαμβάνοντας μια διακριτή θέση ανάμεσα στους μεγαλύτερους εκτιμητικούς οργανισμούς της Ευρώπης.
- Κατέχει μια από τις υψηλότερες θέσεις στον Τομέα Κτηματομεσιτικών Υπηρεσιών στην Ελλάδα.
- Δημιουργεί και διατηρεί ουσιαστικές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες της.
- Παρέχει υπηρεσίες και εκτός Τράπεζας στην ελεύθερη αγορά. Η παροχή υπηρεσιών σε Δημόσιους Οργανισμούς, εταιρίες και ιδιώτες συνεισφέρει ιστορικά στα έσοδα της εταιρίας.
- Το Τμήμα Market Research παρακολουθεί την πορεία της αγοράς ακινήτων, ευρισκόμενο πάντα σ' επαφή με τις επικρατούσες συνθήκες στις κτηματαγορές και καταγράφει τις διαφαινόμενες τάσεις, οι οποίες περιγράφονται αναλυτικά σε εμπεριστατωμένες μελέτες που εκδίδονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Η EPS διαθέτει σε βάθος γνώση των κτηματαγορών στις χώρες της Ν.Α. Ευρώπης μέσω των τοπικών της θυγατρικών (Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία και Ουκρανία).
Σημαντικές πιστοποιήσεις:
- Η EPS είναι μία από τις πέντε πρώτες Πιστοποιημένες RICS ("Regulated by RICS") εταιρίες στην Ελλάδα, Σεπτέμβριος 2011
- Η Εταιρία έχει πιστοποίηση ISO 9001 & EN ISO 14001.

Δημήτρης Ανδρίτσος

Διευθύνων Σύμβουλος Eurobank Property Services
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas