Παρασκευή
19 Ιανουαρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ
LAMDA DEVELOPMENT ΑΕ
LAMDA DEVELOPMENT ΑΕ
Λεωφ. Κηφισίας 37Α (εντός Golden Hall)
LAMDA DEVELOPMENT ΑΕ
+30 2107450600
+30 2107450645
http://www.lamda-development.net
[email protected]

LAMDA DEVELOPMENT ΑΕ


Η LAMDA Development, εισηγμένη στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, είναι εταιρεία συμμετοχών και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, επένδυση και διαχείριση ακινήτων στην Ελλάδα και στη Νοτιανατολική Ευρώπη.

H εταιρεία διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον κλάδο των μεγάλων εμπορικών και ψυχαγωγικών κέντρων στην Ελλάδα και έχει διαφοροποιηθεί με επιτυχία σε οικιστικές αναπτύξεις πρώτης και δεύτερης κατοικίας καθώς και σε αναπτύξεις κτιρίων γραφείων και χώρους logistics τόσο στην Ελλάδα όσο και σε χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Στις αναπτύξεις της LAMDA Development περιλαμβάνονται τρία εμπορικά και ψυχαγωγικά κέντρα (Τhe Mall Athens και Golden Hall στην Αθήνα και Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη) με διαθέσιμο προς χρήση χώρο 147.000 τ.μ., οικιστικά συγκροτήματα στην Ελλάδα και στη Ρουμανία, συγκροτήματα γραφείων και η Μαρίνα Φλοίσβου στο Φάληρο.

Η εταιρεία είναι μέλος του Ομίλου Λάτση και διατηρεί στρατηγικές συμμαχίες με διεθνείς και ελληνικές εταιρείες μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται οι HSBC, Sonae Sierra, ECE, J&P Avax και ΓΕΚ.

 

Οδυσσέας Αθανασίου

Διευθύνων Σύμβουλος LAMDA Development
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

2014-24-06

Η LAMDA Development παρουσίασε σήμερα το πλήρες πλάνο αξιοποίησης για την έκταση 6.200 στρεμμάτων στο χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, σε συνέχεια της ανακήρυξης της Εταιρείας ως προτιμητέο επενδυτή για την απόκτηση του 100% των μετοχών της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε.

LAMDA Development - Αποτελέσματα Α’ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2014

LAMDA Development - Αποτελέσματα Α’ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2014

2014-29-08

Επιβεβαιώνοντας την σαφή τάση ανάκαμψης από τα προηγούμενα τρίμηνα, η κερδοφορία των τριών εμπορικών κέντρων (EBITDA),  κινήθηκε ανοδικά παρουσιάζοντας αύξηση 5% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό εξάμηνο και ανήλθε στα €18,6 εκατομμύρια. Tα ενοποιημένα λειτουργικά αποτελέσματα (EBITDA) που αναλογούν στον Όμιλο ανήλθαν σε €14,5 εκατομμύρια, σχεδόν αμετάβλητα σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο ενώ αντιστοιχεί σε αύξηση 6% αν λάβουμε υπόψη ομοειδείς παράγοντες σύγκρισης.

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ LAMDA DEVELOPMENT ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ LAMDA DEVELOPMENT ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

2015-11-02

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ LAMDA DEVELOPMENT
 
Κατόπιν των χθεσινών δηλώσεων του Υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη στη Βουλή, σχετικά με την αξιοποίηση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού και συγκεκριμένα την αναφορά του ότι «Η εξαγορά του Ελληνικού υπήρξε σκανδαλώδης, ενώ τα σχέδια για την αξιοποίηση του Ελληνικού είναι ακραία αντιπεριβαλλοντικά. Εμείς θα επανεξετάσουμε αυτή τη σκανδαλώδη εξαγορά με στόχο την ακύρωσή της», η εταιρεία Lamda Development είναι υποχρεωμένη να προβεί στην ακόλουθη δήλωση
Οικονομικά Αποτελέσματα α' τριμήνου για τη ΛΑΜΔΑ

Οικονομικά Αποτελέσματα α' τριμήνου για τη ΛΑΜΔΑ

2015-27-05

 

Επιβεβαιώνοντας την σαφή τάση ανάκαμψης των προηγουμένων τριμήνων, η κερδοφορία των τριών εμπορικών κέντρων (EBITDA),  κινήθηκε ανοδικά παρουσιάζοντας αύξηση 5% το Α’ Τρίμηνο φέτος σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο και ανήλθε στα €10,3 εκατομμύρια.

ενοποιημένα λειτουργικά αποτελέσματα (EBITDA) προ αποτιμήσεων που αναλογούν στον Όμιλο ανήλθαν σε €8,5 εκατομμύρια, καταγράφοντας αύξηση 7,6% σε σχέση με το Α’ Τρίμηνο του 2014.

LAMDA Development - Αποτελέσματα 9μήνου 2015

LAMDA Development - Αποτελέσματα 9μήνου 2015

2015-20-11

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ 

WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017
Internet Business Hellas