Πέμπτη
23 Σεπτεμβρίου 2021
ΑΓΓΕΛΙΕΣ
Solum Property Solutions
Solum Property Solutions - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.
Νεοφύτου Βάμβα 1, Kολωνάκι 10674
Solum Property Solutions
+30 210 6801786
+30 210 6801788
http://www.solum.gr
info@solum.gr

Solum Property Solutions

H Solum Property Solutions είναι μια δυναμική εταιρεία συμβούλων με αντικείμενο την παροχή πρωτοποριακών λύσεων σε θέματα ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ικανοποιώντας τις ανάγκες των πελατών της και δημιουργώντας υψηλή προστιθέμενη αξία στις δραστηριότητές τους.

Το φάσμα των επαγγελματικών υπηρεσιών που παρέχει περιλαμβάνει συμβουλευτικές υπηρεσίες όπως εκτιμήσεις ακινήτων, μηχανημάτων και λοιπών μέσων, χρηματοοικονομικές μελέτες, μελέτες βιωσιμότητας, μελέτες διαχείρισης έργου αλλά και υπηρεσίες διαμεσολάβησης όπως αγορές, πωλήσεις, μισθώσεις, εκμισθώσεις ακινήτων. Επιπλέον, περαιώνει στρατηγικούς σχεδιασμούς ακίνητης περιουσίας και εταιρικής ανάπτυξης, ανάλυση τοποθεσίας, χρηματοδότηση ακινήτων και επενδύσεις ακίνητης περιουσίας.

Προτεραιότητα της Solum Property Solutions είναι να δημιουργήσει μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες της, διεκπεραιώνοντας τις υπηρεσίες της αποδοτικά, αποτελεσματικά και έγκαιρα.
Η εξειδικευμένη ομάδα των συνεργατών μας που αποτελείται από καταρτισμένους επαγγελματίες, με πολυετή εμπειρία σε τομείς της ειδικότητας τους, δεσμεύεται για την άρτια ολοκλήρωση των υποθέσεων της, με τη μέγιστη πάντα δυνατή διαφάνεια, ακεραιότητα και διακριτικότητα.

Οι υπηρεσίες μας ακολουθούν τα υψηλά πρότυπα που ορίζονται από το Βασιλικό Ινστιτούτο Ορκωτών Πραγματογνώμων (RICS), από το Συμβούλιο Διεθνών Εκτιμητικών Προτύπων (IVSC) και από την Ευρωπαϊκή Ένωση Εκτιμητικών Οργανισμών (TEGoVA).

Επιπροσθέτως διαθέτουμε ασφαλιστική κάλυψη επαγγελματικής ευθύνης για τις υπηρεσίες μας από την AIG Europe LTD.

Η Solum Property Solutions είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Πιστοποιημένων Εκτιμητών του Υπουργείου Οικονομικών με ΑΜ 25 ενώ επίσης είναι και μία από τις 140 εταιρείες διεθνώς που ακολουθούν τα REABS του RICS (Real Estate Agency & Brokerage Standards)

Τέλος η Solum Property Solutions βραβεύτηκε ως η καλύτερη εταιρεία στο χώρο στα Euromoney Awards 2015 για έρευνα σε ακίνητη περιουσία.
 
Βραβεία ΕΒΕΑ 2013

Βραβεία ΕΒΕΑ 2013

2013-26-06

Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, για 16η χρονιά, η εκδήλωση απονομής βραβείων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών

WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas