Τετάρτη
19 Σεπτεμβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Αναζητά ακίνητο για μίσθωση η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

16 Απριλίου 18 - RE+D magazine
Αναζητά ακίνητο για μίσθωση η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Savills

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό με έγγραφες προσφορές για την μίσθωση χώρου γραφείων ωφέλιμης συνολικής επιφάνειας περίπου 4.200 τ.μ. (ήτοι εξαιρουμένων των χώρων στάθμευσης, αποθηκών, χώρων κλιμακοστασίων με τα πλατύσκαλα τους, ανελκυστήρων, κλπ),

 

με δυνατότητα απόκλισης ± 15%, για την στέγαση των Υπηρεσιών της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Ν.Π.Δ.Δ.

Το ανώτατο μηνιαίο μίσθωμα δεν δύναται να ξεπερνά το ποσό των 40.000,00 ευρώ μηνιαίως, και τα 9.5 €/τ.μ. και χρηματοδοτείται από πόρους της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Ν.Π.Δ.Δ. (ΚΑΕ 0813).

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του π.δ. 715/1979, στην Αθήνα την 14/5/2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00 π.μ. ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής που συγκροτείται σύμφωνα με τις διατάξεις του π.δ. 715/1979, η οποία θα συνεδριάσει δημόσια στην αίθουσα συνεδριάσεων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Ν.Π.Δ.Δ., στην Κολοκοτρώνη 1 & Σταδίου, Αθήνα.

Οι προσφορές υποβάλλονται από της δημοσιεύσεως της παρούσας διακήρυξης μέχρι την ημέρα και ώρα έναρξης του διαγωνισμού. Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει δεκτή προσφορά που θα υποβληθεί μετά τη λήξη της περιόδου υποβολής προσφορών.

Το πλήρες σώμα της διακήρυξης βρίσκεται διαθέσιμο στα γραφεία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Ν.Π.Δ.Δ., και σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της, www.hcmc.gr.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas