Τετάρτη
19 Σεπτεμβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Αυτό είναι το business plan για τον Αστέρα Βουλιαγμένης

02 Φεβρουαρίου 18 - RE+D magazine
Αυτό είναι το business plan για τον Αστέρα Βουλιαγμένης

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Savills

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Την κατασκευή 15 πολυτελών κατοικιών σε δεκατρείς κατά μέγιστο κτιριακές μονάδες, με μέγιστη συνολική δόμηση 15.000 τ.μ., μέγιστη κάλυψη 8.000 τ.μ., μέγιστο ύψος τα 7,50 μ. προβλέπει το σχέδιο για τον Αστέρα Βουλιαγμένης. To business plan δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ και αποκαλύπτει το σχέδιο για τη μετατροπή του Αστέρα σε… τουριστικό αστέρα της Μεσογείου.

 

Σύμφωνα με όσα προβλέπονται, εγκρίνεται η ανακαίνιση των υπαρχόντων ξενοδοχείων Αρίων και Ναυσικά με δόμηση έως 14.918 τ.μ. και 18.323 τ.μ. αντίστοιχα ενώ για την κατασκευή των κατοικιών πρέπει να υπάρξει μερική ή ολική κατεδάφιση των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου «Αφροδίτη» και του κτιρίου «Εννέα Μούσες»).

Στη ζώνη (Zώνη ΙΙΙΑ) η οποία περιλαμβάνει τα ξενοδοχεία, τις λοιπές τουριστικές εγκαταστάσεις και τα bungalows επιτρέπεται η ανακαίνιση- εκσυγχρονισμός των υφισταμένων κτιρίων και εγκαταστάσεων, η αναδιαρρύθμισή τους, η αλλαγή των όψεων, η συντήρηση και επισκευή τους, η αντικατάσταση και εκσυγχρονισμός των ηλεκτρομηχανολογικών τους εγκαταστάσεων.

Επιτρέπεται επίσης η αναδιαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, η νομιμοποίηση κατασκευών, η αναβάθμιση του εσωτερικού οδικού δικτύου και του δικτύου μονοπατιών καθώς και των χώρων στάθμευσης.

Εντός της ζώνης, η οποία χαρακτήριζεται ως Ζώνη Α' Απολύτης Προστασίας Αρχαιολογικού Χώρου), επιφάνειας 10.256 τ.μ. απαγορεύεται η δόμηση ενώ θα υπάρξει περίφραξη του ναού του Απόλλωνα Ζωστήρα με ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, ώστε να εξασφαλίζεται η επισκεψιμότητά του.

 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas