Σάββατο
22 Σεπτεμβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Βγήκε η άδεια για την επέκταση του Smart Park

05 Οκτωβρίου 17 - RE+D magazine
Βγήκε η άδεια για την επέκταση του Smart Park

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Την έκδοση της οικοδομικής άδειας που είχε αιτηθεί για την επέκταση του Smart Part καθώς και την έναρξη λειτουργίας των καταστημάτων Σκλαβενίτης και BSB στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις του Smart Park, γνωστοποίησε η Reds.

 

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, «η οικοδομική άδεια την οποία είχε αιτηθεί για την κατασκευή συγκροτήματος κτιρίων επιφανείας 15.500 τ.μ. ως τμήμα της Β' Φάσης ανάπτυξης του Smart Park εκδόθηκε από τις αρμόδιες Αρχές.

Κατ' επέκταση η θυγατρική της, “Γυαλού Εμπορική και Τουριστική Α.Ε.”, προτίθεται να εκκινήσει το επόμενο διάστημα σταδιακά την υλοποίηση, επεκτείνοντας τις εγκαταστάσεις του Smart Park, προκειμένου να καλυφθεί η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση. Υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται ήδη υπό κατασκευή νέο κτίριο επιφανείας περίπου 800 μ2, ώστε να καλυφθούν υπάρχουσες ανάγκες καταστημάτων και χώρων εστίασης, ενώ το ποσοστό κάλυψης των επιφανειών Εμπορικής Μίσθωσης του Smart Park ανέρχεται στο 100%.  

Περαιτέρω, στις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις του Smart ξεκίνησε πρόσφατα η λειτουργία του πλήρως ανακαινισμένου Hypermarket Σκλαβενίτης καθώς και του καταστήματος λιανικής πώλησης γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ BSB.

Αναλυτικότερα:

  • σε χώρο που μισθώνεται από την εταιρεία με την επωνυμία "Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης Ανώνυμη Εμπορική Εταιρία" και με διακριτικό τίτλο "Σκλαβενίτης", λειτουργεί πλέον κατάστημα συνολικής επιφανείας περίπου 5.900 τ.μ., το οποίο διαθέτει χώρους πώλησης περίπου 4.000 τ.μ. και επιπλέον υπόγεια αποθήκη περίπου 1.200 τ.μ.
  • σε χώρο επιφανείας περίπου 264 μ2 που έχει εκμισθωθεί στην εταιρεία "B&F Ανώνυμη Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία Ενδυμάτων" και διακριτικό τίτλο "B&F Α.Β.Ε.Ε. Ενδυμάτων" λειτουργεί πλέον κατάστημα λιανικής πώλησης γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ BSB».

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas