23 Σεπτεμβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Εντός του 2018 η ίδρυση της NOVAL ΑΕΕΑΠ

02 Μαΐου 18 - RE+D magazine
Εντός του 2018 η ίδρυση της NOVAL ΑΕΕΑΠ

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

Savills

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Εντος του 2018 αναμένεται η έγκριση για την ίδρυση της NOVAL ΑΕΕΑΠ. Η εταιρεία θυγατρική κατά 100% του Ομίλου Viohalco υπέβαλε τον Ιούνιο του 2017 σχετικό φάκελο στην επιτροπή κεφαλαιαγοράς.

Η Viohalco και οι εταιρείες της διαθέτουν ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο εμπορικών και βιομηχανικών ακινήτων. Τα πιο σημαντικά από αυτά βρίσκονται στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιάς, Ασπρόπυργος, Κόρινθος) και Βουλγαρία και περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, συγκροτήματα γραφείων, εμπορικά κέντρα, βιομηχανικά κτίρια και αποθήκες.
 
Τα έσοδα του από την διαχείρηση του χαρτοφυλακίου αυξήθηκαν το 2017 κατά 40% σε σύγκριση με το 2016 και ανήλθαν σε 9,2 εκατ. Ευρώ. Σε αυτο συνέβαλαν το εμπορικό κέντρο River West-IKEA το εμπορικό πάρκο Mare West στην Πελοπόννησο και το ξενοδοχείο "Wyndham Grand Athens" .

Στο εμπορικό κέντρο River West-IKEA που κατέγραψε ρεκόρ επισκεψιμότητας με 4,7 εκατομμυρία πελάτες οι νέες εκμίσθωσεις και οι προβλέψεις εσόδων από ενοίκια, οι οποίες ενσωματώθηκαν στις περισσότερες συμβάσεις μίσθωσης, είχαν ως αποτέλεσμα αύξηση κατά 12% των εσόδων από ενοίκια

Το εμπορικό πάρκο Mare West, το οποίο άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 2015, παρουσίασε σταθερή μηνιαία αύξηση κύκλο εργασιών. Το επιτυχημένο πρόγραμμα μάρκετινγκ και επικοινωνιών που έτρεχε όλο το χρόνο συνέβαλαν σε αύξηση των εσόδων κατά 8% και στη μίσθωση 250 τ.μ. πρόσθετων εμπορικών χώρων. 
 
Το ξενοδοχείο "Wyndham Grand Athens" άνοιξε το Δεκέμβριο του 2016. Έχει ολοκληρώσει επιτυχώς το πρώτο του το έτος λειτουργίας και τα επίπεδα πληρότητας, καθώς και ο κύκλος εργασιών μέχρι σήμερα, έχουν ξεπεραστεί σημαντικά τις προσδοκίες.
Μίσθωση του κτιρίου επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου. υπογράφηκε στις 31 Ιουλίου 2017 και ολοκληρώθηκαν οι αναγκαίες εργασίες ανακαίνισης. Η λειτουργία του ως διαμέρισμα, με το όνομα "Κ 29" ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2018.
 
 

 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas