Δευτέρα
18 Ιουνίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Επεκτείνεται στην Αυστραλία η Avignon Capital

27 Σεπτεμβρίου 17 - Ειρήνη Θεοφανίδου
Επεκτείνεται στην Αυστραλία η Avignon Capital

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

NAI Hellas

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε

Oργανισμός - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο ευρωπαϊκός όμιλος διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων Avignon Capital επεκτείνεται στην Αυστραλία καθώς υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον για γραφεία και ξενοδοχεία.


Η εταιρεία, η οποία μέχρι σήμερα δραστηριοποιούνταν αποκλειστικά στην αγορά ακινήτων της Ευρώπης, δήλωσε ότι πήρε μια νέα εντολή για επενδύσεις στην Αυστραλία με βασικούς στόχους το Σύδνεϋ, τη Μελβούρνη και το Μπρίσμπεϊν.

«Η σύγχρονη οικονομία της Αυστραλίας παρέχει μια τέλεια ευκαιρία για εμάς κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης ανάπτυξής μας» δήλωσε ο Patrick Flaton εκ των στελεχών της Avignon Capital. Η Αυστραλία έχει αυξήσει κατά 94% τις Αμεσες Ξένες Επενδύσεις της στον τομέα της ακίνητης περιουσίας κατά το β’ τρίμηνο του 2017 σε σύγκριση με το αμέσως προηγούμενο τρίμηνο.

Ειδικά ο ξενοδοχειακός κλάδος προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες, είπε ο ίδιος, με μονάδες σε Σίδνευ και Μελβούρνη που διαθέτουν πάνω από 80% πληρότητα.

Στην οικονομική της χρήση η Avignon Capital πραγματοποίησε 18 εξαγορές και επτά πωλήσεις σε όλη την Ευρώπη συνολικής αξίας €565 εκατ.

 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas