Τρίτη
16 Οκτωβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Επεκτείνεται στις υπηρεσίας express η UPS

27 Φεβρουαρίου 18 - RE+D magazine
Επεκτείνεται στις υπηρεσίας express η UPS

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Zeus

Fund - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Α&Μ Αrchitects| Engineers| Project Managers

Κατασκευαστική - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Την υπηρεσία UPS Worldwide Express σε 124 χώρες και περιοχές, επέκτεινε η εταιρεία μεταφορών UPS παρέχοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα επιλογής παράδοσης νωρίτερα σε περισσότερες τοποθεσίες.


Η υπηρεσία UPS Worldwide Express προσφέρει εγγυημένη παράδοση σε 1-3 εργάσιμες μέρες έως τις 10:30 π.μ., το μεσημέρι ή τις 2:00 μ.μ., αναλόγως τον προορισμό. Το 2017, η υπηρεσία Express της UPS προστέθηκε σε 7.000 νέους ταχυδρομικούς κώδικες σε 57 χώρες και περιοχές.

 Οι επιχειρήσεις με προϊόντα που έχουν μικρή διάρκεια ζωής, όπως αυτές που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της υγείας, επωφελούνται από την ταχύτητα και την αξιοπιστία που προσφέρει η συγκεκριμένη υπηρεσία. Παράλληλα, οι επιχειρήσεις που κινούνται στον χρονικά απαιτητικό χώρο της υψηλής τεχνολογίας και του λιανικού εμπορίου, επωφελούνται αντίστοιχα, καθώς αποκτούν περισσότερο έλεγχο και ευελιξία στην αλυσίδα εφοδιασμού τους.

Η Βραζιλία είναι μια από τις 10 χώρες της Λατινικής Αμερικής, όπου επεκτάθηκε η υπηρεσία., Η Βραζιλία αποτελεί την 8η μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο και, σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα, σημείωσε πάνω από 217 δισεκατομμύρια δολάρια σε εξαγωγές και 150 δισεκατομμύρια δολάρια σε εισαγωγές. Οι πελάτες της βιομηχανικής κατασκευής και της αυτοκινητοβιομηχανίας εξαρτώνται από την υπηρεσία UPS Worldwide Express για τα κρίσιμα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται στις γραμμές παραγωγής.

Το 2017, οι εισαγωγές στην Ινδία αυξήθηκαν κατά 21% - σε σχεδόν 42 δισεκατομμύρια δολάρια - σε σύγκριση με το 2016. Αυτή η ανάπτυξη προέρχεται από πολλές βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών και των βιομηχανικών μηχανημάτων. Οι επιχειρήσεις που αποτελούν μέρος αυτών των ταχύτατα αναπτυσσόμενων βιομηχανιών μπορούν να χρησιμοποιήσουν την διευρυμένη υπηρεσία ταχείας εξυπηρέτησης της UPS για την παραλαβή των παραγγελιών τους νωρίτερα από ότι στο παρελθόν.

Στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, η Νότια Κορέα είναι μία από τις 14 χώρες που εντάσσεται στην επέκταση της υπηρεσίας UPS Express. Καθώς η Νότια Κορέα συνεχίζει να έχει ηγετικό ρόλο στην αγορά της αυτοκινητοβιομηχανίας, η επέκταση της UPS Express θα προσφέρει στους κατασκευαστές και στους διανομείς αυτοκινήτων, που δραστηριοποιούνται σε μεγάλες βιομηχανικές περιοχές, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, συνδέοντας τους πιο γρήγορα με άλλους εταίρους στην αλυσίδα εφοδιασμού.

Οι πελάτες στην Ευρώπη θα επωφεληθούν από τον ταχύτερο χρόνο αποστολής στις αναπτυσσόμενες οικονομίες της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής. Η UPS δεσμεύεται να επενδύσει 2 δισεκατομμύρια δολάρια στο Ευρωπαϊκό της δίκτυο έως το 2019 και η επένδυση αυτή έχει ήδη κάνει την εταιρεία ταχύτερη σε περισσότερα από 350 ζεύγη πόλεων μεταξύ 27 Ευρωπαϊκών χωρών.

Το χαρτοφυλάκιο UPS Express περιλαμβάνει:

•    Την UPS Express Plus για πρωινή παράδοση σε 56 χώρες και περιοχές
•    Την UPS Express για μεσημεριανή παράδοση σε 124 χώρες και περιοχές
•    Την UPS Express Saver για παράδοση στο τέλος της μέρας σε 220 χώρες και περιοχές

 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas