Τετάρτη
19 Σεπτεμβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Έρχεται η Eastern Capital στην Ελλάδα

18 Ιανουαρίου 18 - RE+D magazine
Έρχεται η Eastern Capital στην Ελλάδα

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

Savills

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Ενας κινεζικός κολοσσός με δισεκατομμύρια ευρώ διαθέσιμα για επενδύσεις έρχεται στην Ελλάδα. Κανείς δε γνωρίζει αν τελικά θα τοποθετηθεί στην ελληνική αγορά, ωστόσο, οι πληροφορίες λένε ότι «γλυκοκοιτάζει» τουριστικά ακίνητα.

 

Ο λόγος για τον όμιλο Eastern Capital, εκπρόσωποι του οποίου συναντήθηκαν χθες με τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Enterprise Greece κ. Ηλίας Αθανασίου.

Όπως ανακοινώθηκε, κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας το 2018 και έγινε αποτίμηση του 2017. Οι εκπρόσωποι του κινεζικού επενδυτικού ομίλου υπογράμμισαν τον ενδιαφέρον τους να δραστηριοποιηθούν στην Ελλάδα, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία τους για την πορεία της ελληνικής οικονομίας το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο επενδυτικός όμιλος Eastern Capital αποτελεί έναν από τους δέκα μεγαλύτερους επενδυτικούς ομίλους βιομηχανίας της Κίνας και δραστηριοποιείται μέσω της Sichuan Airlines Group, σε τομείς όπως αεροπορικές μεταφορές, συντήρηση αερομεταφορών, τροφοδοσία αεροπορικών εταιρειών, εκπαίδευση και κατάρτιση αεροπορικών εταιρειών και αεροπορικό τουρισμό. Επίσης, δραστηριοποιείται στον χρηματοοικονομικό τομέα, καθώς και στον τομέα των ακινήτων.

Στη συνάντηση από την πλευρά της Sichuan Airlines Group Co παρευρέθηκαν, ο Allen Lee, Ιδρυτικό Στέλεχος της Eastern Capital, ο σύμβουλος John Watkins και ο Νίκος Ασάνης, εξωτερικός σύμβουλος της Eastern Capital.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Κινέζοι «βλέπουν» ανάπτυξη στον τομέα του τουριστικού real estate και βλέπουν τις προοπτικές που μπορεί να έχει η αγορά ακινήτων. Φέρεται να έχουν κάνει ερωτήσεις για συγκεκριμένες εκτάσεις σε τουριστικές περιοχές και νησιά υψηλής προβολής ενώ τόνιζαν ότι θα μπορούσαν να φέρουν χιλιάδες κινέζους τουρίστες (μέσω της Sichuan Airlines Group) οι οποίοι θα επένδυαν σε ακίνητα, αρκεί να βρεθεί το κατάλληλο προϊόν.

 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas