Τετάρτη
19 Σεπτεμβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Για ποιο πεντάστερο ξενοδοχείο πρόσφεραν 65 εκατ. ευρώ;

20 Σεπτεμβρίου 17 - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Για ποιο πεντάστερο ξενοδοχείο πρόσφεραν 65 εκατ. ευρώ;

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε

Oργανισμός - ΕΛΛΑΔΑ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Pepper Hellas

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Ένα από τα γνωστότερα ξενοδοχεία της Αθήνας έχει κρεμάσει… πωλητήριο εδώ και πολλά χρόνια, όμως, αγοραστής ακόμη δεν έχει βρεθεί.

 

Ο λόγος για το Athens Plaza το οποίο βεβαίως είναι από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της Ελλάδας και αποτελεί ένα από τα τρία που κυριαρχούν στην πλατεία Συντάγματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ered.gr, πρόσφατα ξένος επενδυτής προσέφερε το ποσό των 65 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει το ξενοδοχείο, ωστόσο, έλαβε αρνητική απάντηση. Οι ιδιοκτήτες αρνήθηκαν την προσφορά εκτιμώντας ότι πρόκειται για ιδιαίτερα μικρό τίμημα. Αλλωστε, η αγορά στην Αθήνα έχει γυρίσει και οι κρατήσεις αυξάνονται χρόνο με το χρόνο. Πιστεύουν δηλαδή ότι θα μπορούσαν στο μέλλον να πιάσουν πολλά περισσότερα, αν βεβαίως αποφασίσουν τελικά να πουλήσουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα χρόνια προ κρίσης για το εν λόγω ξενοδοχείο η τιμή αγοράς ξεπερνούσε τα 100 εκατ. ευρώ. Κάποιοι μάλιστα έλεγαν ότι μπορεί να φτάσει τα 150 εκατ., όμως αυτά τα ποσά ήταν στο μακρινό παρελθόν και σε εντελώς διαφορετικές συνθήκες.

Το Athens Plaza, υπενθυμίζεται, ήταν το παλιό Meridien που ανακατασκευάστηκε από την αρχή και αποκτήθηκε από την οικογένεια Βαρδινογιάννη. 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas