Τρίτη
16 Οκτωβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Η ΝΑΙ επιμένει ελληνικά

02 Οκτωβρίου 18 - RE+D magazine
Η ΝΑΙ επιμένει ελληνικά

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

Savills

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Πριν συμπληρωθούν τρεις μήνες από την εξαγορά της Advent από την Pepper η ΝΑΙ δηλώνει πιστή στις προοπτικές της ελληνιής αγοράς ακινήτων και δίνει τη σκυτάλη της εκπροσώπησης στην RealΑct. Η ανακοίνωση έγινε από τη Νέα Υόρκη και μάλιστα δια στόματος προέδρου.
 
Ο Jay Olshonsky, SIOR, FRICS και πρόεδρος της NAI Global ανακοίνωσε ότι με έδρα την Αθήνα η NAI RealAct θα εξυπηρετήσει την Ελλάδα στους κλάδους των επαγγελματικών ακινήτων (γραφεία, βιομηχανικά κτίρια, λιανεμπόριο ξενοδοχεία) και θα παρέχει υπηρεσίες για επενδύσεις, πωλήσεις / ανάπτυξη γης και κατοικίες.
 
Με γραφεία στην Αθήνα και ένα μεγάλο δίκτυο εξωτερικών συνεργατών, η NAI RealAct παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα επαγγελματικών υπηρεσιών επαγγελματικών ακινήτων, συμπεριλαμβανομένων αποτιμήσεων, ακίνητης περιουσίας, παροχής συμβουλών σε επενδυτικές συναλλαγές, εκπροσώπησης μισθωτών και αγοραστών, χρηματοδοτικής μίσθωσης, πωλήσεων κλπ.
«Το οικονομικό κλίμα βελτιώνεται ραγδαία στην Ελλάδα. Οι περισσότεροι οικονομικοί δείκτες υπερβαίνουν τους στόχους, ενώ η αγορά ακινήτων εισέρχεται σε μια νέα εποχή, λόγω του βελτιωμένου όγκου πωλήσεων και της ισχυρότερης ζήτησης για όλους τους τύπους ακινήτων. Η απορρόφηση (μισθώσεις) εμπορικών ακινήτων αυξάνεται και οι νέοι διεθνείς επενδυτές εκφράζουν ενδιαφέρον για τις αγορές μας. Η ομάδα NAI RealAct είναι έτοιμη να στηρίξει αυτό το αυξανόμενο κύμα για υπηρεσίες ακινήτων, μετά από πολλά χρόνια σχεδόν καθόλου δραστηριότητα ανάπτυξης ακινήτων» δήλωσε η Άννα Ναζού.
 
Η κυρία Άννα Ναζού είναι ένας από τους πρώτα μέλη του Σώματος Εκτιμητών RICS και έχει υπηρετήσει ως μέλος του συμβουλίου της RICS Hellas δύο φορές. Έχει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και έχει επιτύχει μερικές από τις μεγαλύτερες εμπορικές συναλλαγές ακινήτων στην Ελλάδα. Νωρίτερα στην καριέρα της, ήταν διευθυντής διεθνών δραστηριοτήτων για την CBRE, έχοντας επίσης συνεργαστεί με την BNP Real Estate, μέσω της Danos SA. Έχει επίσης ολοκληρώσει πολλά έργα ως συνεργάτης του NGKF.
 
Ο κ. Παν. Μπουκουβάλας είναι επίσης κύριος συνεργάτης και μέτοχος της NAI RealAct, η οποία έχει συνολικό προσωπικό 10 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων επτά επαγγελματιών με εμπειρία στην αποτίμηση και διαχείριση έργων. Με την υποστήριξη των εταίρων Παναγιώτη Μπουκουβάλα, Γιώργου Αργυρόπουλου, ανώτερων συμβούλων Ιωάννη Λίζα MRICS και Γεωργίου Φαντή στο εμπορικό τμήμα, η ομάδα της NAI RealAct εκπροσώπησε έναν αριθμό πολυεθνικών πελατών με αποτιμήσεις και μελέτες σκοπιμότητας για χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και ιδιωτικές εταιρίες και εταιρείες διαχείρισης κεφαλαίων που βρίσκονται στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Πολωνία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Ουγγαρία, την Τσεχία, τη Σερβία και την Κροατία 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas