Σάββατο
26 Μαΐου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Η κυβέρνηση κορόιδεψε την κοινωνία

23 Απριλίου 15 | Αντώνης Σαμαράς
Αντώνης Σαμαράς

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Είμαστε σε αδιέξοδο, η κυβέρνηση κορόιδεψε την κοινωνία , αυτή την στιγμή πρέπει να συγκρουστεί είτε με τους εταίρους είτε με τον εαυτό της, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή "On line" του Mega.

 

Η εντολή της κοινωνίας ήταν να αποφύγει το grexit, ωστόσο μετά τις εκλογές υπάρχει ανασφάλεια. Αν η κυβέρνηση δεν πληρώσει αυτά που οφείλει στην ΕΚΤ και στο ΔΝΤ το ενδεχόμενο grexit επιστρέφει. Αν η κυβέρνηση συμμορφωθεί με την πραγματικότητα τότε θα μπορεί να δώσει προοπτική στον τόπο, αντίθετα οι εκλογές δεν θα προσθέσουν τίποτε γιατί δεν θα αλλάξει η αντιμετώπιση των εταίρων.

Κανένας δεν έχει δώσει στην κυβέρνηση εντολή να πάει την χώρα στην δραχμή. Κάθε μέρα που περνάει είναι σε βάρος της χώρας, η κυβέρνηση μπερδεύει την χώρα, κάνει δηλώσεις αντιφατικές, δημιουργεί σύγχυση στον κόσμο.
 
Αν η κυβέρνηση πάει σε δημοψήφισμα και ο ελληνικός λαός πει ευρώ τότε όταν επιστρέψει θα πρέπει να είναι πιο σκληρή με εντολή πια του λαού. Η κυβέρνηση είναι σε σύγκρουση με το εσωτερικό της και γι αυτό έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση.
 
Πάντως είναι θετικό ότι πέτυχε μείωση του πρωτογενούς πλεονάσματος για το 2015 στο 1,2%. Ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί την χώρα σε νέο μνημόνιο ενώ η δική του κυβέρνηση είχε δρομολογήσει την πιστοληπτική γραμμή και θα έβγαζε την χώρα από το μνημόνιο. Χρειάζεται συμφωνία που θα επαναφέρει την εμπιστοσύνη στην αγορά και θα βελτιώσει την οικονομία. 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas