Παρασκευή
20 Απριλίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Η "μπάλα" είναι στην περιοχή της Αθήνας

22 Μαΐου 15 | Γενς Βάιντμαν
Γενς Βάιντμαν

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

Eurobank Property Services

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Savills

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Δημήτρης Ανδρίτσος

Διευθύνων Σύμβουλος Eurobank Property Services

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Οι Ευρωπαίοι εταίροι της Ελλάδας δεν μπορούν απλά να δώσουν στη χώρα περισσότερο χρόνο για να ηρεμήσουν τις χρηματοοικονομικές αγορές και εξαρτάται από την κυβέρνηση στην Αθήνα να σταθεροποιήσει την ελληνική οικονομία.

 

Δεν μπορεί πάντα να είναι το θέμα απλά να δώσουμε περισσότερο χρόνο στην Ελλάδα. Η προοπτική μιας διατηρήσιμης σταθεροποίησης της Ελλάδας είναι καθοριστική.
 
Αυτό απαιτεί βελτίωση στην ανταγωνιστικότητα, υγιή δημόσια οικονομικά και καλύτερες διοικητικές δομές. Και το ΔΝΤ έχει σωστά προτείνει κάτι τέτοιο. Κατά συνέπεια, η μπάλα είναι ξεκάθαρα στην περιοχή της ελληνικής κυβέρνησης.
 
Αναφορικά με την πρόσφατη αστάθεια σε κάποιες χρηματοοικονομικές αγορές, συμπεριλαμβανομένης και της αύξησης των αποδόσεων για τα γερμανικά ομόλογα, αυτό αντανακλά μια διόρθωση των υπερβολών.
 
Η παρέκκλιση από αυτά τα επίπεδα ασυνήθιστα χαμηλής μεταβλητότητας μπορεί να βοηθήσει να οξυνθεί και πάλι η συνειδητοποίηση των χρηματοοικονομικών αγορών για τους κινδύνους.
 
Σχετικά με τη νομισματική πολιτική της ΕΚΤ, ο σκεπτικισμός μου για το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης είναι ήδη γνωστός. Αναφορικά με την αξιοπιστία του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΤ, μου φαίνεται ότι λίγο θα βοηθούσε εάν εκφράζονταν συνεχώς αμφιβολίες για μια ειλημμένη απόφαση.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017
Internet Business Hellas