Τρίτη
18 Ιουνίου 2019
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

MIPIM PropTech Europe 2019: Η καινοτομία υποστηρίζει τους χρήστες

12 Ιουνίου 19 - Δημήτρης Ι. Παπαδομαρκάκης
MIPIM PropTech Europe 2019: Η καινοτομία υποστηρίζει τους χρήστες

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Στις προσδοκίες των χρηστών θα επικεντρωθεί η εφετινή έκθεση MIPIM PropTech Europe που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι 1 και 2 Ιουλίου από την ReedMIDEM, θυγατρική της Reed Exhibitions.


Η ποιότητα στον εργασιακό χώρο, στο σπίτι αλλά και στο αστικό περιβάλλον, η καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη, η οικονομία διαμοιρασμού, αλλά και η προσιτή στέγαση θα είναι μερικές μόνο από τις προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσει η τεχνολογία στον κλάδο των ακινήτων για να παραμείνει «ζωντανός».

Κορυφαία στελέχη του κλάδου των ακινήτων, της τεχνολογίας και επιστήμονες θα δώσουν το «παρόν» στην έκθεση της MIPIM για να συζητήσουν τις λύσεις που προσφέρει η τεχνολογία των ακινήτων για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των χρηστών.   

 Ζώντας σε ένα καλύτερο αστικό περιβάλλον

Η τεχνολογία επανασχεδιάζει τις πόλεις. Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει για να κάνει πιο ευχάριστη την ζωή των κατοίκων; Ο Brendan Wallace, συνιδρυτής και CEO της Fifth Wall, μια εκ των κορυφαίων επενδυτικών εταιρειών στο proptech αναλύει το πώς η τεχνολογία μπορεί να «μεταμορφώσει» τις πόλεις και τις κοινότητες.

Σε ένα άλλο κομμάτι, αυτό των νέων μορφών μεταφορών, οι ειδικοί θα αναλύσουν πως τα «σκούτερ» φέρνουν την επανάσταση στον τομέα της μετακίνησης και συγκεκριμένα των «πράσινων» μεταφορών.Τέλος ξεχωριστό πάνελ στην έκθεση θα συζητήσει θέματα αρχιτεκτονικής και καινοτομίας.

 

 

 

 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas