Τρίτη
16 Οκτωβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Μgallery το Kings Palace

01 Οκτωβρίου 18 - RE+D magazine
Μgallery το Kings Palace

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε

Oργανισμός - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Υπό τη διαχείριση της αλυσίδας πολυτελών ξενοδοχείων Μgallery του μεγάλου γαλλικού ομίλου Accor, που ήδη δραστηριοποιείται στην Αττική (Novotel Athens και Sofitel Athens Airport) θα λειτουργήσει το νέο ξενοδοχείο της εταιρείας ΛΑΜΨΑ (όμιλος Λασκαρίδη), στο Σύνταγμα (Πανεπιστημίου & Κριεζώτου γωνία)
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση η εταιρείας η εταιρεία προχώρησε σε συμφωνία με τον διεθνή ξενοδοχειακό όμιλο AccorHotels, για την ανάληψη της διαχείρισης του ξενοδοχείου, με την εμπορική επωνυμία MGallery. Η σύμβαση έχει διάρκεια 25 ετών και περιλαμβάνει βασική αμοιβή διαχείρισης επί των εσόδων και αμοιβή επίτευξης στόχων.
 
Η Λάμψα έχει προχωρήσει από τον Δεκέμβριο 2018 στην μακροχρόνια μίσθωση του εν λόγω ακινήτου, ιδιοκτησίας του Αλληλοβοηθητικού Ταμείου Πρόνοιας Πρώην Εργαζομενων ΑΤΕ. Η διάρκεια της μίσθωσης ορίσθηκε σε 30 έτη με δικαίωμα προτιμήσεως επί ίσοις όροις έναντι παντός τρίτου ενδιαφερομένου, που θα υποβάλει δεσμευτική προσφορά για την μίσθωση του ακινήτου μετά τη λήξη της ως άνω διάρκειας. Το ετήσιο μίσθωμα ορίσθηκε σε 1,2 εκατ. ευρώ, προσαυξανόμενο κατά ποσοστό ίσο με 25% επί της διαφοράς κύκλου εργασιών.
 
Η AccorHotels είναι ένας Ξενοδοχειακός Όμιλος, που προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε περισσότερα από 4.500 ξενοδοχεία, resorts και κατοικίες σε 100 διαφορετικές χώρες. Με ένα χαρτοφυλάκιο διεθνούς φήμης ξενοδοχείων καλύπτει όλο το φάσμα επισκεπτών, για περισσότερα από 50 χρόνια.
 
Το ξενοδοχείο θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει στο τέλος του 2019. 
 

 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas