Τρίτη
16 Οκτωβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Munich Re: Πιστεύουμε στις δυνατότητες της ελληνικής αγοράς

18 Ιανουαρίου 18 - RE+D magazine
Munich Re: Πιστεύουμε στις δυνατότητες της ελληνικής αγοράς

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

Eurobank Property Services

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Zeus

Fund - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Δημήτρης Ανδρίτσος

Διευθύνων Σύμβουλος Eurobank Property Services
Την Ελλάδα επισκέφθηκε για πρώτη φορά από την ανάληψη των καθηκόντων του ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Munich Re, Joachim Wenning, και πήγε στα γραφεία της ERGO.

 

Ενημέρωσε τα ανώτατα στελέχη της εταιρείας και τους συνεργάτες πωλήσεων για την στρατηγική της Munich Re και συζήτησε μαζί τους τις προοπτικές της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο πρόεδρος της Munich Re αφού συνεχάρη τη διοίκηση και τα στελέχη της εταιρείας για την πρόσφατη επιτυχή ολοκλήρωση της συγχώνευσης των εταιρειών ERGO και ΑΤΕ Ασφαλιστική, δήλωσε: «Η συγχώνευση αποτελεί επιτυχία της ERGO International. Μέχρι στιγμής, οι κύριες ασφαλιστικές μας δραστηριότητες στην Ελλάδα όχι μόνο είναι ευθυγραμμισμένες, αλλά ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας και είμαστε βέβαιοι ότι αυτό θα ισχύει και στο μέλλον. Είμαστε μακροπρόθεσμοι επενδυτές αξίας με πίστη στις δυνατότητες και τις προοπτικές της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς και στις ικανότητες του ανθρώπινου δυναμικού της. Ενθαρρύνω τα στελέχη της ERGO Ελλάδας να συνεργαστούν εντατικά με άλλες μονάδες της Munich Re, προκειμένου να ανταλλάξουν εμπειρίες και να αναπτύξουν εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ τους, με στόχο τη δημιουργία αλληλοσυνδεόμενων επιχειρηματικών μοντέλων».
 
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα, ο Joachim Wenning συνοδευόταν από τον Alexander Ankel, COO της ERGO International, ο οποίος δήλωσε ότι «εμείς, στην ERGO International, είμαστε πολύ περήφανοι για τα επιτεύγματα της ERGO Ελλάδας και τα θετικά αποτελέσματά της τα τελευταία χρόνια» και τόνισε πως «ο Όμιλος ERGO προτίθεται να ενδυναμώσει τον ρόλο του ως ηγετικός διεθνής ασφαλιστικός φορέας και στο πλαίσιο αυτό είναι αποφασισμένος να ενισχύσει την παρουσία στην Ελλάδα».
 
Ο CEO της ERGO στην Ελλάδα Θεόδωρος Κοκκάλας καλωσόρισε τον Joachim Wenning λέγοντας: «Η επίσκεψή σας είναι τιμή για όλους μας, ιδιαίτερα αυτή την πολύ σημαντική περίοδο για την ERGO Ελλάδας, δεδομένου ότι είμαστε στην αρχή μιας νέας εποχής για την εταιρεία μας, καθώς μόλις ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ένα πολύ απαιτητικό και προκλητικό έργο, αυτό της λειτουργικής και νομικής συγχώνευσής μας με την ΑΤΕ Ασφαλιστική. Με την εξέλιξη αυτή ο Όμιλος ERGO μεγαλώνει και ισχυροποιεί την παρουσία του στη χώρα μας, αναδεικνύεται σε μια ισχυρή ασφαλιστική δύναμη, πρωταγωνιστή στην ελληνική αγορά, προς όφελος των πελατών μας, των συνεργατών μας, των εργαζομένων μας, της κοινωνίας και των μετόχων. Η παρουσία σας σήμερα εδώ μας δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση και ενθάρρυνση να συνεχίσουμε την ίδια στρατηγική ανάπτυξης που μας έχει αποφέρει τόσα θετικά αποτελέσματα, καθώς αισθανόμαστε ότι έχουμε την υποστήριξη των μετόχων μας κι αυτό αποτελεί για εμάς ένα πρόσθετο κίνητρο».
 
Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη. Ο όμιλος εκπροσωπείται παγκοσμίως σε περισσότερες από 30 χώρες και επικεντρώνεται στην Ευρώπη και την Ασία. Ο όμιλος ERGO προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ασφαλιστικών παροχών και υπηρεσιών. Στην αγορά της έδρας της, στη Γερμανία, η ERGO συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ασφαλιστικές επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους. Ο όμιλος απασχολεί περίπου 44.000 άτομα, είτε ως μισθωτούς εργαζομένους είτε ως αυτοαπασχολούμενους αντιπροσώπους πωλήσεων πλήρους απασχόλησης. Το 2016 η ERGO κατέγραψε 17 δισεκατομμύρια ευρώ ασφάλιστρα και κατέβαλε αντίστοιχο ποσό ως παροχές στους πελάτες της. Ο όμιλος ERGO ανήκει στη Munich Re, έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως αντασφαλιστές και φορείς ανάληψης ασφαλιστικού κινδύνου.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas