Τρίτη
21 Αυγούστου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Νέο LEROY MERLIN στην Βασλίσσης Σοφίας

07 Φεβρουαρίου 18 - Ειρήνη Θεοφανίδου
Νέο LEROY MERLIN στην Βασλίσσης Σοφίας

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει η αποκατάσταση του κτιρίου της Δάκων στο κέντρο της Αθήνας που θα στεγάσει το νέο κατάστημα της αλυσίδας Leroy Merlin. Με βάση το χρονοδιάγραμμα το κατάστημα αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του και να υποδεχτεί το κοινό το Πάσχα.

Το κτίριο των 35.000 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται στην οδό Βασ. Σοφίας, είχε κατασκευαστεί το 2001 για να λειτουργήσει ως κινηματογράφος, ωστόσο, μέχρι σήμερα παρέμεινε «φάντασμα» καθώς η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αιθουσαρχών Κινηματογραφιστών είχε προσφύγει τότε στο ΣτΕ μπλοκάροντας την άδεια λειτουργίας.
 
Ο γαλλικός όμιλος υπέγραψε μακροχρόνια μίσθωση με την Δάκων για τη λειτουργία καταστήματος συνολικής επιφάνειας 6.000 τ.μ. το οποίο θα αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα (α’ υπόγειο, ισόγειο, ημιώροφο και α’ όροφο).
Τις εργασίες ανακατασκευής του κτηρίου πραγματοποίησε η Redex που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, ενισχύσεις στο σύνολο των υπογείων και στους χώρους του καταστήματος και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, ώστε το ακίνητο να μετατραπεί σε εμπορικό κατάστημα.
 
Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι ο όμιλος διατηρεί σήμερα πέντε καταστήματα ένα στο Αεροδρόμιο της Αθήνας, ένα στον Πειραιά, ένα στο Μαρούσι και από ένα σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα. 

 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas