Τετάρτη
19 Σεπτεμβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Οικόπεδα σε Π.Φάληρο και Κομοτηνή στο σφυρί από τον ΟΤΕ

13 Μαρτίου 18 - RE+D magazine
Οικόπεδα σε Π.Φάληρο και Κομοτηνή στο σφυρί από τον ΟΤΕ

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε

Oργανισμός - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Από αύριο 14 Μαρτίου ξεκινά η υποβολή δικαιολογητικών για την συμμετοχή στην πώληση ακινήτων της ΟΤΕ Ακίνητα ΑΕ σε Παλαιό Φάληρο και Κομοτηρνή.

 

Η διεξαγωγή της ηλεκτρονικής δημοπρασίας σύμφωνα με την πρόσκληση ενδιαφέροντος θα είναι στις 28 Μαρτίου. Ειδικότερα, το πρώτο ακίνητο αφορά σε αδόμητο οικόπεδο επιφάνειας 368.49 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται εντός σχεδίου πόλεως και συγκεκριμένα στην οδό Τερψιχόρης αρ. 5 στο Παλαιό Φάληρο. Η Εγγύηση Συμμετοχής στη Διαγωνιστική Διαδικασία ορίζεται σε €50.000.

Παράλληλα, στο "ηλεκτρονικό σφυρί" βγαίνει και αδόμητο οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 177,56 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται εντός σχεδίου πόλεως του Δήμου Κομοτηνής και συγκεκριμένα επί της οδού Σωκράτους αρ.8. Η Εγγύηση Συμμετοχής στη Διαγωνιστική Διαδικασία ορίζεται σε €11.500.

Η «ΟΤΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ» με τον διακριτικό τίτλο ΟΤΕ Estate, θυγατρική του ΟΤΕ, έχει προχωρήσει σε πώληση αρκετών περιουσιακών στοιχείων του Οργανισμού σε όλη την Ελλάδα. Μάλιστα, η απόσχιση του κλάδου ακινήτων του ΟΤΕ και η εισφορά του στην ΟΤΕ Estate ήταν ο πρώτος μεγαλύτερος εταιρικός μετασχηματισμός που έγινε ποτέ στην χώρα. Το εγχείρημα ήταν μοναδικό στα επιχειρηματικά χρονικά και πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα.

 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas