Τετάρτη
20 Ιουνίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Oλοκληρώθηκε η αγορά κτιρίου στη Θεσ/νίκη από τη Trastor

04 Οκτωβρίου 17 - RE+D magazine
Oλοκληρώθηκε η αγορά κτιρίου στη Θεσ/νίκη από τη Trastor

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε

Oργανισμός - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

Eurobank Property Services

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Δημήτρης Ανδρίτσος

Διευθύνων Σύμβουλος Eurobank Property Services

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
H Trastor AEEAΠ σε συνέχεια της από 11.07.2017 ανακοίνωσης της με την οποία γνωστοποίησε ότι ανακηρύχθηκε πλειοδότρια σε δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό για την απόκτηση επενδυτικού ακινήτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ανακοινώνει ότι την 04.10.2017 ολοκλήρωσε την αγορά του εν λόγω ακινήτου.

 

Πρόκειται για πολυώροφο κτίριο (πολυκατάστημα) επί της οδού Τσιμισκή αρ. 64, με συνολική επιφάνεια 2.322,74 τ.μ., αποτελούμενο από δυο υπόγεια, ισόγειο και οκτώ ορόφους.  Το ακίνητο που στέγαζε το κατάστημα του ΦΩΚΑ αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της νεότερης αστικής αρχιτεκτονικής της δεκαετίας του 1930 και έχει ανακατασκευασθεί το 2000, διατηρώντας και αποκαθιστώντας την αρχική του όψη.

Το τίμημα ανήλθε συνολικά σε € 8.450.000 και η αγορά του ακινήτου χρηματοδοτήθηκε από κεφάλαια που αντλήθηκαν κατά την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας που πραγματοποιήθηκε το 2017.

Με την ολοκλήρωση της εν λόγω αγοράς, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Trastor, Τάσος Καζινος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με την ένταξη του ακινήτου επί της οδού Τσιμισκή στο χαρτοφυλάκιό της Trastor υλοποιούμε το στρατηγικό μας πλάνο για επιλεγμένες τοποθετήσεις σε εμπορικά ακίνητα με αξιόλογα επενδυτικά χαρακτηριστικά. Είναι απόφασή μας, να ενισχύουμε την επενδυτική μας δραστηριότητα στη χώρα, επιδιώκοντας σταθερά την αξιοποίηση των σημαντικών ευκαιριών που διαμορφώνονται στην ελληνική αγορά ακινήτων».

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas