24 Ιουνίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

"Οποιασδήποτε μορφής προβλέψεις είναι πρόωρες"

Γερούν Ντάισελμπλουμ

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Savills

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ διαβεβαίωσε σήμερα ότι θέλει "να παραμείνει η Ελλάδα μέσα στην ευρωζώνη" και προειδοποίησε ότι είναι ακόμη "πολύ νωρίς" για να προβλέψει κανείς την έκβαση των διαπραγματεύσεων.

 

"Οι προσπάθειές μου συνεχίζουν να επικεντρώνονται σε έναν αξιόπιστο τρόπο για να παραμείνει η Ελλάδα μέσα στην ευρωζώνη", πρόσθεσε ο πρόεδρος του Eurogroup και υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας απαντώντας σε ερωτήσεις που του τέθηκαν από την επιτροπή Οικονομικών του ολλανδικού κοινοβουλίου.

"Πιστεύω πως οποιαδήποτε πρόβλεψη θα ήταν πρόωρη", πρόσθεσε εκτιμώντας πως "πολλοί καταλήγουν σε βιαστικά συμπεράσματα".

Ωστόσο μια συμφωνία πρέπει να βρεθεί "το συντομότερο δυνατόν" ώστε να μην υπάρξει αθέτηση πληρωμών από την Ελλάδα, πρόσθεσε προειδοποιώντας:

"Όσο περισσότερο χρόνο θα έχει ανάγκη η Ελλάδα για να καταλήξει σε μια συμφωνία, τόσο περισσότερο σημαντικές θα είναι οι ζημιές για την ελληνική οικονομία".

Το Eurogroup που θα συνεδριάσει αύριο, Πέμπτη, στο Λουξεμβούργο, "παραμένει ανοικτό στις ελληνικές προτάσεις":

"το ζήτημα είναι αν οι προτάσεις αυτές θα φθάσουν εγκαίρως", δήλωσε. "Χωρίς προτάσεις, δεν μπορούμε να διαμορφώσουμε άποψη" και κατά συνέπεια οι πιθανότητες για μια συμφωνία αύριο είναι "ελάχιστες", πρόσθεσε.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas